Mi most az elfogadott családmodell?
Mármint ki által elfogadott?
Számomra a bu zikon kívül minden elfogadott.
24. Ez a baj veletek, hitetlenekkel. Ha a mi fejünkel szeretnél gondolkozni a legfontosabb teendő hogy teljes mértékben mellőzni szükségeltetik a racionális gondolkodást.
Na ez az amit Ti -és itt hagy éljek a legfőbb vezér szavajárásával-libernyákok, sose fogtok tudni megérteni.
Azért megkérdeznék 1x egy hetero "libernyákot", akik annyira védik a modern "családmodellt", mit gondolnak, hogyan szövegelnek róluk a homok.....?
Lehet, meglepődnének.
Háhogyne, a lovislove...
Többeknek: én egy szempontról tudok, ami komoly problémát jelenthet az egyneműek örökbefogadásánál. Ez pedig az, hogy az örökbefogadott gyerekek számára az egy örökös dilemma, hogy őket nem a vér szerinti szüleik nevelik.
Ez számukra egy nehéz kérdés, bizalmi dolog, nem is mondják el bármikor bárkinek, és a saját döntésük, hogy kivel akarják ezt megosztani.
Személyes tapasztalat, hogy a kislányom barinője másfél év ismeretség után érezte úgy, hogy elmondja, hogy örökbefogadott.
Ez nem egy marginális dilemma, hanem a befogadott gyerkőc egyik központi problémája,sztem nem kell nagyon magyarázni, hogy miért. Félnek attól, hogy ők mások, furák, "eldobottak", és hogy emiatt kiközösítik őket.
Ehhez képest a két apu/anyu elég árulkodó felállás, olyan, mint ha egy táblát hurcolna a nyakában. Ez sajnos akkor is fennáll, ha a befogadók kedves, szuper emberek.
Nagyon sok "okos" érv elhangzott a szivárványcsaládok kapcsán pro és kontra, valahogy azt a legfontosabb tételt nem szokás vesézni, hogy maga a gyerek hogyan élné meg ezt a kérdést. Pedig ez róluk szól elsősorban, és nem arról, hogy ki "szeretne gyereket", és kinek mihez van joga.
Ehhez képest a két apu/anyu elég árulkodó felállás
Nem az. Nekem két leszbikus ismerősöm szült mesterséges megtermékenyítéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!