Ilyenkor mi van, kapcsolat és távoli rokonság?
Figyelt kérdés
Szóval pár hónapja összejöttünk egy sráccal, minden nagyon jól alakult, már az összeköltözésen gondolkodtunk. Tegnap viszont beszélgetés közben véletlen rájöttünk, hogy igazából unokatestvérek vagyunk elvileg, legalábbis ahogy a rokonságot vissza tudtuk vinni, nagyszülői szinten.
Ilyenkor mi van? Ez még közeli rokonságnak számít, vagy már nincs vele gond? :(
2021. jún. 2. 01:42
11/19 anonim válasza:
szerintem se gaz, jogilag meg orvosilag se korlatozzak. en pl nem is ismerem a masodunokatesoimat, szoval ha veletlenul osszejonnenk nem tudom hogy derulne ki. mondjuk lehet idegenek elott nem kene reklamoznotok, mert a sok hulye meg rakezdi hogy verfertozoek vagytok (pedig nyilvan nem)
12/19 anonim válasza:
10: akkor város... Mindegy.... ahol élnek.
13/19 anonim válasza:
És nem mindegy, hogy ki mit dumál a városban?
14/19 anonim válasza:
13: nekem tökmindegy, de itt a kérdezők jelentős része ennél jóval jelentéktelenebb dolgokban is paranoiásak...
15/19 anonim válasza:
Még ha faluban is laknak, miért venné a falu őket a szájukra? Pont régen, mivel kevesebbet utaztak az emberek, sokkal gyakoribb volt az ilyen. Pont az öregek fogják a legtermészetesebben venni az ilyesmit. És a gyakorizó, városban élő fiatalok közül fognak legtöbben fennakadni rajta. :-)))))))
16/19 anonim válasza:
Engem is feszélyezne valamennyire, de pont nem amiatt, hogy mit szólnak a falusiak. Ha 1x nem ismersz fel egy idős nénit falun és emiatt nem köszönsz neki, másnapra már sátánista szemétláda vagy, aki kisállatokat kínoz a tsz-ben és el kell vetetni a gyerekeit.
17/19 anonim válasza:
Csak az anya személye a biztos. Szóval ha a kedves nagypapák a rokonok de csak papíron, akkor nem is annyira belterjesek.
18/19 anonim válasza:
15: én csak olvasom a kféle kérdéseket itt - sokaknak már az is problémás, hogy el merjen-e menni egyedül sétálni, mert mit szólnak ehhez mások az utcán..
VAgy hogy ajánljunk olyan futópályát, ahol nincsenek emberek...
stb. stb.
19/19 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy sokan tudnának róla, nagyszülők is egymástól közel 100km-re laktak, talán emiatt is nem tudtunk a dologról.
2021. jún. 2. 18:17
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!