Szerintetek túlreagálom, hogy a párom inkább a gyerekével ment "programozni" ahelyett, hogy bevitt volna a kórházba?
Vegyes érzések vannak bennem és nem tudom, hogy a terhesség és a hormonok miatt, vagy tényleg nem így kellett volna ezt...
Pénteken leestem a lépcsőről itthon, 31 hetes terhes vagyok. Megütöttem a hátamat, hasamat oldalt és a bokám nagyon fájt, ráállni sem tudtam. Párom már akkor indulófélben volt, mert a lányát vitte cipőt venni. Megijedtem, fájt mindenem és kértem, hogy menjünk be a kórházba, szeretném tudni, hogy a babának nem lett-e baja (van ismerős bent, soron kívül megvizsgáltak volna). Erre rám förmedt, hogy neki most a lányával van dolga, majd ha hazajött, utána eljön velem, de ő most erre nem ér rá... A lánya 17 éves, cipőt venni indultak és elhiszem, hogy ez is fontos, de akkor ez a viselkedése nagyon meglepett. Főleg, hogy alig tartják a kapcsolatot, kéthavonta beszélnek (ez inkább a páromnak "köszönhetően" alakult így). A bokám is nagyon fájt, vezetni nem mertem így, végül anyukám vitt el a kórházhoz, szerencsére semmi gond nem lett.
De én azóta is sokat gondolok erre az egészre, arra, ahogy a párom szinte rám förmedt, hogy neki most a lányával van dolga, és majd ha hazaért, akkor.
Sajnálom hogy egy ilyen undoritó emberrel vállaltál gyereket. Mivel a gyerek már hamarosan meglesz, ezért nem tudsz mit tenni, gondold át, hogy hogyan tovább, külön tudsz-e menni tőle, stb. Gondolom most hogy terhes vagy, azt hiszi hogy már bármit megtehet, mert úgysem mersz elmenni.
Tényleg gondold át kérdező, mert ez a fószer egyre rosszabb lesz. Illetve remélem nem ő lökött le a lépcsőn. Ha igen, vetess látleletet, hogy később bizonyitani tudd (akár téged, akár a születendő gyerekét bánthatja a későbbiekben) illetve ha van tanu (pl a lány) tegyél bejelentést a rendőrségen (tanuvallomás plusz látlelet), és kérj segitséget a kórházban. Remélem rendbe jön a helyzeted és külön tudsz menni tőle.
Ja, a lányát meg nem szereti. Kizárólag azért volt fontos neki a cipővásárlás, hogy a hatalmát demonstrálhassa és bemutathassa, hogy ő most már bármit megtehet veled, bármi más is lehetett volna, a cipővásárlás csak ürügy (illetve a lánya ellen akar forditani, hogy utána marakodjatok, ő meg majd nagy kegyesen igazságot szolgáltathasson meg itélkezhessen).
Kérj segitséget mindenképp, illetve ha ő lökött le, akkor LÁTLELET, még akkor is ha most ugy gondolod nem lesz rá szükséged.
Ha a feleségem leesne a lépcsőn és bármije is fájna, már akkor összeszarnám magam és dobnék el mindent, még terhesnek sem kellene lennie.
Ha meg terhes is lenne mellé, akkor evidens, hogy (miután összeszartam magam) azonnal rohanok vele a kórházba.
A pasid egy f.sz, köpje szembe magát a tükörben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!