Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek túlreagálom, hogy...

Szerintetek túlreagálom, hogy a párom inkább a gyerekével ment "programozni" ahelyett, hogy bevitt volna a kórházba?

Figyelt kérdés

Vegyes érzések vannak bennem és nem tudom, hogy a terhesség és a hormonok miatt, vagy tényleg nem így kellett volna ezt...

Pénteken leestem a lépcsőről itthon, 31 hetes terhes vagyok. Megütöttem a hátamat, hasamat oldalt és a bokám nagyon fájt, ráállni sem tudtam. Párom már akkor indulófélben volt, mert a lányát vitte cipőt venni. Megijedtem, fájt mindenem és kértem, hogy menjünk be a kórházba, szeretném tudni, hogy a babának nem lett-e baja (van ismerős bent, soron kívül megvizsgáltak volna). Erre rám förmedt, hogy neki most a lányával van dolga, majd ha hazajött, utána eljön velem, de ő most erre nem ér rá... A lánya 17 éves, cipőt venni indultak és elhiszem, hogy ez is fontos, de akkor ez a viselkedése nagyon meglepett. Főleg, hogy alig tartják a kapcsolatot, kéthavonta beszélnek (ez inkább a páromnak "köszönhetően" alakult így). A bokám is nagyon fájt, vezetni nem mertem így, végül anyukám vitt el a kórházhoz, szerencsére semmi gond nem lett.

De én azóta is sokat gondolok erre az egészre, arra, ahogy a párom szinte rám förmedt, hogy neki most a lányával van dolga, és majd ha hazaért, akkor.

2021. máj. 30. 21:58
1 2 3 4 5
 1/46 anonim ***** válasza:
85%
Remélem, hogy csak kamu kérdés. Én is várandós vagyok, 33.hétben, de a férjem már akkor halálra aggódja magát, ha jobban ég a gyomrom a szokásosnál. Nálunk nem lett volna kérdés, hogy rohan be velem a kórházba.
2021. máj. 30. 22:02
 2/46 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem nem lesz sem jó apa,sem jó társ...de persze te ismered.
2021. máj. 30. 22:03
 3/46 anonim ***** válasza:
90%
Odalehetett volna a baba. Nem reagálsz túl semmit. A párod egy seggfej. Fontosabb a hülye cipővásárlás, mint egy sérült? Elmehet a picsába...
2021. máj. 30. 22:04
 4/46 anonim ***** válasza:
56%

A lánya tőled van?

Amúgy...Nem, nagyon nem így kellett volna.

5/46 anonim ***** válasza:
89%

Én ezt az egészet nem hiszem el, ne haragudj!

Ha valakinek a több mint 7 hónapos terhes felesége leesik a lépcsőről és úgy cselekszik ahogy leírtad, az nem normális!

De az sem, aki ilyen emberrel gyereket csináltat, mert az eddig sem lehetett egy áldozatkész piskóta.

6/46 anonim ***** válasza:
88%

jah, nem a te lányod a lánya, már fogom.

Hát, a cipővásárlás fontosabb mint a te és/vagy a töled születendő gyereke élete, ez mindent megmagyaráz. Irnám, most lépj le, amig lehet, de már késő.

2021. máj. 30. 22:06
 7/46 anonim ***** válasza:
91%
Abszolút nem reagálod túl, a párod egy $eggfej.
2021. máj. 30. 22:06
 8/46 anonim ***** válasza:
64%

Sajnálom:(

Nagyon hasonló helyzetben döbbentem rá, hogy ezt nem kellett volna, nagyon hasonló okok miatt.

Nem tudom belemagyarázni, hogy nem úgy gondolta, meg összezavarodott.

És sajnos semmi pozitívat nem tudok írni azon kívül, hogy örülj, hogy egyelőre van hátországod, ezen kívül pedig nem leszel gyámoltalan mimóza, sokakkal ellentétben, mert pontosan tudni fogod, hogy Csak Magadra Számíthatsz. Téged nehéz lesz megoldhatatlan helyzet elé állítani a jövőben! (de egy Társ, akiben vakon megbízhatsz, és bármikor rábízhatnád magatokat, az nagyon kéne, fa.szacsajság ide vagy oda)

2021. máj. 30. 22:07
 9/46 anonim ***** válasza:
15%
Mázlista a csaj, hogy ilyen apja van.Engem apám 18 évesen nem vitt kórházba, de a k..vája 19 éves lányával rohant az egyetemi(!!!) évnyitóra!!!Ja , és nekem anyám halott volt már...
2021. máj. 30. 22:10
 10/46 anonim ***** válasza:
89%
Ha ez nem kamu, akkor már most készülj fel arra, hogy gyermekét egyedül nevelő anya leszel.
2021. máj. 30. 22:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!