Szerintetek túlreagálom, hogy a párom inkább a gyerekével ment "programozni" ahelyett, hogy bevitt volna a kórházba?
Vegyes érzések vannak bennem és nem tudom, hogy a terhesség és a hormonok miatt, vagy tényleg nem így kellett volna ezt...
Pénteken leestem a lépcsőről itthon, 31 hetes terhes vagyok. Megütöttem a hátamat, hasamat oldalt és a bokám nagyon fájt, ráállni sem tudtam. Párom már akkor indulófélben volt, mert a lányát vitte cipőt venni. Megijedtem, fájt mindenem és kértem, hogy menjünk be a kórházba, szeretném tudni, hogy a babának nem lett-e baja (van ismerős bent, soron kívül megvizsgáltak volna). Erre rám förmedt, hogy neki most a lányával van dolga, majd ha hazajött, utána eljön velem, de ő most erre nem ér rá... A lánya 17 éves, cipőt venni indultak és elhiszem, hogy ez is fontos, de akkor ez a viselkedése nagyon meglepett. Főleg, hogy alig tartják a kapcsolatot, kéthavonta beszélnek (ez inkább a páromnak "köszönhetően" alakult így). A bokám is nagyon fájt, vezetni nem mertem így, végül anyukám vitt el a kórházhoz, szerencsére semmi gond nem lett.
De én azóta is sokat gondolok erre az egészre, arra, ahogy a párom szinte rám förmedt, hogy neki most a lányával van dolga, és majd ha hazaért, akkor.
Bűntudat és kompenzálás meg valami furcsán értelmezett megfelelési vágy lehet a részéről önmaga meg a nagylány felé (aki nekem meglepően normálisnak tűnik). Ez a pasi egy gyökér sajnos, téged meg eszköznek tekint. Amikor aggódik, akkor a tökéletes gyereket kihordó alany vagy, nem a szerelme. Amikor brillírozni akar a lánynak a vegán étrend megugrásával by you, akkor az ő meghosszabbított jobb keze vagy.
"Ebbűl baj lesz, more..." (bárcsak ne lenne.)
22:10
Természetesen nem terhes voltam, de emiatt maradandó egészségkárosodást szenvedtem, mert , akkor apám nem jött velem.Nem láttak el megfelelően, mondjuk részben a k...-ja közbenjárására...évekkel később kiderült.
Kérdező és te ezért nem haraptad le utána a fejét? Én simán sodrófával vártam volna utána haza(jelképesen értem).
Remélem kiverted a hisztit és nem csöndben sírtál max egyet ő meg éli tovább a világát mint eddig? Mert ez a férfinak nem nevezhető valami lényegében cserben hagyott és a babád akár meg is halhatott volna egy pár cipő miatt és ha a lánya is ott volt, ő nem szólalt fel hogy "apa igenis vidd őt be a kórházba"?
26os mi jogon kölyközöd le azt a lányt? Elhiszem hogy te kölyköket ellettél, de ő ember, ráadásul a leírásból normálisnak tűnik.
Kérdező: remélem ezek után anyukádhoz mentél. Én pár napig biztos hogy nem keresném ezek után.
27, pont ezen filóztam...
Ott nagyon eltűnk a kis 17 éves okostojás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!