Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek túlreagálom, hogy...

Szerintetek túlreagálom, hogy a párom inkább a gyerekével ment "programozni" ahelyett, hogy bevitt volna a kórházba?

Figyelt kérdés

Vegyes érzések vannak bennem és nem tudom, hogy a terhesség és a hormonok miatt, vagy tényleg nem így kellett volna ezt...

Pénteken leestem a lépcsőről itthon, 31 hetes terhes vagyok. Megütöttem a hátamat, hasamat oldalt és a bokám nagyon fájt, ráállni sem tudtam. Párom már akkor indulófélben volt, mert a lányát vitte cipőt venni. Megijedtem, fájt mindenem és kértem, hogy menjünk be a kórházba, szeretném tudni, hogy a babának nem lett-e baja (van ismerős bent, soron kívül megvizsgáltak volna). Erre rám förmedt, hogy neki most a lányával van dolga, majd ha hazajött, utána eljön velem, de ő most erre nem ér rá... A lánya 17 éves, cipőt venni indultak és elhiszem, hogy ez is fontos, de akkor ez a viselkedése nagyon meglepett. Főleg, hogy alig tartják a kapcsolatot, kéthavonta beszélnek (ez inkább a páromnak "köszönhetően" alakult így). A bokám is nagyon fájt, vezetni nem mertem így, végül anyukám vitt el a kórházhoz, szerencsére semmi gond nem lett.

De én azóta is sokat gondolok erre az egészre, arra, ahogy a párom szinte rám förmedt, hogy neki most a lányával van dolga, és majd ha hazaért, akkor.

2021. máj. 30. 21:58
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
13%
Ahhoz, hogy a hátad, hasad és bokád is megüsd, elég érdekesen kellett esni.
2021. máj. 31. 08:20
 32/46 anonim ***** válasza:
77%

Miért lenne kamu? Hány ilyet ismerek én is :S

Én meggondolnam a jövőnket együtt, persze ez nagyon rizikós, lehet fél, hogy "elveszti" a lányát és nehéz "választania". Elég fogós kérdés, de egy balesetben nem segít, azért az sokat elárul.

2021. máj. 31. 08:22
 33/46 anonim ***** válasza:
60%
Ok akkor kamu, attól még segíthetünk. Erről szól az oldal, nem a kérdés megítéléséről.
2021. máj. 31. 08:46
 34/46 anonim ***** válasza:
14%
Ennyi buta embert...
2021. máj. 31. 10:11
 35/46 anonim ***** válasza:
50%
Én már eleve ott nem ragadtam volna le olyan mellett aki 2 havonta szán időt a gyerekére..
2021. máj. 31. 10:39
 36/46 anonim ***** válasza:
36%

Vajon az előző felesége miért vált el tőle? Azért, mert nyilvánvalóan szr ember.

Most te is megtapasztalhattad. Mit tennék? Ebben a percben elhagynám.

2021. máj. 31. 10:52
 37/46 anonim ***** válasza:
68%
30-as, mire a mentő kiér, a kérdező háromszor is elvetélhet.
2021. máj. 31. 10:54
 38/46 anonim ***** válasza:
80%
37, miért, mire a párja hazaér, és beérnek a kórházba, addig nem? Ugyan már.
2021. máj. 31. 11:02
 39/46 anonim ***** válasza:
81%
Biztosan csodálatos apuka lesz ez a véglény 2 havonta 😄
2021. máj. 31. 11:02
 40/46 anonim ***** válasza:
70%
Csak azt nem értem kérdező, hogy mi járhatott a fejedben, amikor úgy vágtál bele a baba projektnek egy olyan emberrel, akinek a meglévő gyermekével se sikerült egy normális kapcsolatot kialakítania. Alapból nem értem azokat a nőket, hogy mi járhat a fejükben, ha egy nem ép gondolkozású férfival csinálnak egy olyan dolgot, aminek nagyon nagy tétje van, mint például a gyerekvállalást. Ráadásul példa is volt előtted, azaz a lány nem szereti az apját, aki nem mellesleg a párod. Most meg csodálkozol, hogy meddig fajultak a dolgok. A legjobb, amit tehetsz, hogy otthagyod a párodat és nem teszed ki sem a gyerekedet, sem magad ilyen veszélynek és így esélyetek is lehetne egy boldogabb életre.
2021. máj. 31. 13:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!