Csalódnál a lányodba, ha kiderülne, hogy bulimiás?
Köszönöm szépen a válaszokat!
Hát, sajnos én is így gondolom, hogy anyu inkább önmagában csalódna, ennyit meg nem érne meg az őszinteség.
Kérdező, szerintem mindenképp el kell mondanod a szüleidnek! Ez egy halálos kimenetelű betegség is lehet, nagyon súlyos problémákat okozhat, mindenképp kezelés szükséges pszichiáterrel, ill. pszichológussal.
Az #5-ös válaszolóra reagálva pedig, egyáltalán nem igaz, hogy a szülőknek semmi köze ezekhez ez az állapotokhoz! A családi háttér, környezet igenis nagy szerepet játszik az evészavarok kialakulásában, nem véletlenül szoktak családterápiát is javasolni/előírni a kezelésnél.
(#8-as vagyok)
Ó, bocsánat, a korodat nem tudtam. Így már más a helyzet, de szerintem lehet, hogy ezt akkor is el kellene mondanod neki valahogy. Én egyébként 19 éves vagyok és anorexiával küzdöm, szóval tudom, hogy nem egyszerű ez az egész. Én nem igazán vagyok jó kapcsolatban a szüleimmel, de így is megmondtam nekik (pontosabban a pszichológussal együtt mondtuk el nekik, egyedül nem tudtam volna közölni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!