Ti csalódnátok a párotokban, ha kiderülne, hogy az első fogain koronák vannak?
Nekem sajnos hamar romlanak a fogaim, akármit teszek, már gyerekkorom óta ilyen.
13 éves koromtól van az első 4 fogamon korona.
Van kapcsolatom 2 éve, tudja, hogy bajlódok mindig a fogaimmal, csak azt nem, hogy az első 4 nem igazi.
Ti undorodnátok a párotoktól, vagy furcsa lenne. Vagy csak nekem vannak ezzel kapcsolatban félelmeim?
Ugyan már! Nekem volt egy bar.nőm, férjhez ment 20 évesen, szült egy kisbabát, és az összes foga tönkre ment. Ki kellett húzogatni,és 30 éves korában már kivehetős műfogsora volt.És az ínysorvadás bárkinél előjöhet,a párodnál is. Akkor elhagynád? A színészeknek az a gyönyörű fogsora is gyakran pótlás, koronás.
És ha ezért kritizálna, akkor nem gondolkodik felnőttként.
Akkor csalódnék benne, ha kiderülne, hogy jellemtelen, hazudozó ember, nem akkor, ha az derülne ki, hogy olyan gondjai vannak, amiről nem tehet.
Ha szeretsz valakit, akkor nem törédsz vele, hogy műfoga van, vagy műmelle, vagy műlába. Általában megvénül az ember, ha fiatalon nem hal meg, úgyhogy a műfog mellé jöhet még egyéb más is.
Az inkább a gond, hogy te magad nagy jelentőséget tulajdonítasz neki. Fölösleges.
Köszi a válaszokat, aranyosak vagytok!:)
28 éves nő vagyok, s az zavar, hogy ilyen fiatalon mentek/mennek tönkre a fogaim.Már oldalt,hátul is törnek le. Szinte mind be van tömve hátul, de már azok is fájnak.
S valahol emiatt nincs önbizalmam, nem merek vigyorogni, nem akarom, hogy lássák a fogaim. :(
Most szeretném majd porcelán koronára kicseréltetni, de elég drága, minimum 25.000/fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!