Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti csalódnátok a párotokban,...

Ti csalódnátok a párotokban, ha kiderülne, hogy az első fogain koronák vannak?

Figyelt kérdés

Nekem sajnos hamar romlanak a fogaim, akármit teszek, már gyerekkorom óta ilyen.

13 éves koromtól van az első 4 fogamon korona.

Van kapcsolatom 2 éve, tudja, hogy bajlódok mindig a fogaimmal, csak azt nem, hogy az első 4 nem igazi.

Ti undorodnátok a párotoktól, vagy furcsa lenne. Vagy csak nekem vannak ezzel kapcsolatban félelmeim?

2012. júl. 27. 20:18
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Mert koronával nem ugyanúgy néz ki, mint egy normális fog?...
2012. júl. 27. 20:58
 12/20 anonim ***** válasza:

az én barátom fogai is nagyon hamar romlanak, és neki az összes ! fogán van korona... 21 éves.

nem, nem undorodok tőle Oo

2012. júl. 27. 21:34
 13/20 anonim ***** válasza:
Férjemet 11 éve ismertem meg, és már akkor is korona volt az első négy fogán. Baromira nem zavart, el is mondta, hogy problémás fogazata van, sajnos ez a családjában mindenkinél előfordul. Egyáltalán nem tulajdonítottam neki jelentőséget, sőt ahogy írták előttem inkább korona, mint rothadó fog. Ebből is látszik, hogy valaki ad magára, nem mindegy mi lóg ki a szájából, ha vigyorog. Ne görcsölj rajta, nem ezért fog veled szakítani nyugi.....
2012. júl. 27. 22:20
 14/20 anonim ***** válasza:
50%
Nem most gond, hanem majd 50 évesen lesz az, amikor neki még saját fogai lesznek, neked meg már kivehető protézised. Meg a közbülső koronacserék. Mert a koronát 15 évente cserélni, kell visszahúzódik az íny, és különben a gyökér kezd el szuvasodni. Mellesleg a gyökér alatt is szuvasodhat a fog elég szépen, akkor meg már nem koronát kapsz, hanem hidat.
2012. júl. 27. 22:23
 15/20 anonim ***** válasza:

Nem gyökér, hanem korona alatt szuvasodhat*

elírtam

2012. júl. 27. 22:24
 16/20 anonim ***** válasza:

Nekem 17 évesen került először korona a fogamra, mert egy gyökérkezelés után egyszerűen letört. Most 28 vagyok és van 4 koronám. A férjemet nem zavarja, h bolti:) Tom Cruise-nak is kerámiahéj van a fogain:))

Ne aggódj emiatt!

2012. júl. 27. 22:30
 17/20 anonim ***** válasza:

nem csalódnék

akkor csalódnék ha nem adna magára és nem csináltatná őket meg + fogat se mosna és hagyná kirohadni...mert sajnos vannak ilyenek

apukámnak is hamar romló fogai vannak de anyut ez nem érdekelte, főleg hogy megcsináltatja őket mikor szükséges

nekem meg letört az egyik elsőnek a sarka, kaptam rá pótlást

nem reklámozom, de ha emiatt elhagy egy pasi, hát azért nem is kár :D

2012. júl. 27. 23:41
 18/20 anonim ***** válasza:

A hátsó fogaim nekem is töredeznek, kipurcannak. Ez még egyetlen kapcsolatomban nem jelentett problémát. Csak az okozhat ilyenkor gondot, ha a szuvasodás miatt kellemetlen a leheleted, de ezt azért a fogorvos megoldja...

40/F

2012. júl. 28. 02:01
 19/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm Mindenkinek, aki válaszolt!Ment a zöld kéz. :)

Igaza lehet annak a válaszolónak, aki írta, hogy cseréltetni kell.

Nekem, ami problémám van vele, hogy kezd sárgulni, mivel kávézom. Hiába mosom. Volt már, hogy a fogköveket leszedettem, de idei-óráig volt jó.

Koronás fogat mivel lehet tisztítani hatásosan?

2012. júl. 28. 19:43
 20/20 anonim ***** válasza:
nem!!
2012. aug. 10. 10:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!