Ti csalódnátok a párotokban, ha kiderülne, hogy az első fogain koronák vannak?
Nekem sajnos hamar romlanak a fogaim, akármit teszek, már gyerekkorom óta ilyen.
13 éves koromtól van az első 4 fogamon korona.
Van kapcsolatom 2 éve, tudja, hogy bajlódok mindig a fogaimmal, csak azt nem, hogy az első 4 nem igazi.
Ti undorodnátok a párotoktól, vagy furcsa lenne. Vagy csak nekem vannak ezzel kapcsolatban félelmeim?
az én barátom fogai is nagyon hamar romlanak, és neki az összes ! fogán van korona... 21 éves.
nem, nem undorodok tőle Oo
Nem gyökér, hanem korona alatt szuvasodhat*
elírtam
Nekem 17 évesen került először korona a fogamra, mert egy gyökérkezelés után egyszerűen letört. Most 28 vagyok és van 4 koronám. A férjemet nem zavarja, h bolti:) Tom Cruise-nak is kerámiahéj van a fogain:))
Ne aggódj emiatt!
nem csalódnék
akkor csalódnék ha nem adna magára és nem csináltatná őket meg + fogat se mosna és hagyná kirohadni...mert sajnos vannak ilyenek
apukámnak is hamar romló fogai vannak de anyut ez nem érdekelte, főleg hogy megcsináltatja őket mikor szükséges
nekem meg letört az egyik elsőnek a sarka, kaptam rá pótlást
nem reklámozom, de ha emiatt elhagy egy pasi, hát azért nem is kár :D
A hátsó fogaim nekem is töredeznek, kipurcannak. Ez még egyetlen kapcsolatomban nem jelentett problémát. Csak az okozhat ilyenkor gondot, ha a szuvasodás miatt kellemetlen a leheleted, de ezt azért a fogorvos megoldja...
40/F
Köszönöm Mindenkinek, aki válaszolt!Ment a zöld kéz. :)
Igaza lehet annak a válaszolónak, aki írta, hogy cseréltetni kell.
Nekem, ami problémám van vele, hogy kezd sárgulni, mivel kávézom. Hiába mosom. Volt már, hogy a fogköveket leszedettem, de idei-óráig volt jó.
Koronás fogat mivel lehet tisztítani hatásosan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!