Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit tennétek? (első nagy...

Ti mit tennétek? (első nagy szerelem)

Figyelt kérdés

20 évesen hagyott el életem első nagy szerelme. Egy szóra ugrottam volna, bármit kérhetett volna, az övé voltam,úgy szerettem. Hittem hogy szeret,mert hitegetett. Azt mondta,hogy engem szeret,mégis a nagy vallomása után megtudtam,hogy az egyik lány terhes tőle. Én fájdalmamban az ország másik végébe költöztem,ő meg összeköltözött a lánnyal. 5 évvel később találkoztam vele véletlenül. Újra beleszerettem,újra hittem neki,hogy sajnálja nem engem választott. Hittem neki. Elváltam(bár amúgy is váltam volna,de ő megadta a lökést a lépéshez) és vissza költöztem Pestre. Volt pár hónap őrjítő jó szex,és élet,de ennyi. Kiderült más nő is képben volt..Megint elhagyott. Fájdalmamban elhagytam az országot,és 15 évig nem találkoztunk. Most meg hála az iwiwnek,és facebooknak újra megtaláltuk egymást. Bejelölt ismerősnek,elfogadtam,és azóta folyamatosan írja,hogy rájött engem szeret.Már bánja,hogy az életünk nem lett közös. Sokszor írja,hogy szerinte nem késtünk még le arról,hogy új lappal kezdjünk mindent elölről. Találkát kért. Eltelt 20 év. Néha még mindig úgy érzem,hogy lehet újra szerelmes tudnék lenni. De nem tudom,hogy az emlékbe vagy magába az emberbe. Találkozzam vele?? Ti hinnétek neki??

40/N

2012. jún. 27. 23:08
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Egy második esély még oké. De egy harmadik? Ennyit én már nem adnék, főleg hogy 2x ugyanazzal a nővel?! Ááá, kizárt! Hagyd a fenébe!

Bár az 100%, hogy valami miatt mindig az utadba sodorja az élet, rá kellene jönnöd mi az, hogy megszabadulj tőle.

2012. jún. 27. 23:12
 2/16 A kérdező kommentje:
Nem ugyanazzal a nővel. akitől a lánya van,azzal is szétmentek..Más nők is voltak az életében.
2012. jún. 27. 23:16
 3/16 anonim ***** válasza:
Ja, értem. De én így sem adnék még egy esélyt. Ha valaki így átverne 2x is, nem lenne 3. lehetősége rá.
2012. jún. 27. 23:23
 4/16 anonim ***** válasza:
82%
ha képes vagy újra összejönni vele, ennyi megaláztatás után, akkor az már a te szégyened, hogy nő létedre nincs benned ennyi tartás, és ezt a 20 éves mondja neked...
2012. jún. 27. 23:30
 5/16 anonim ***** válasza:
Ha a helyedbe képzelem magam érthető a 2. esély de harmadikat tuti, hogy nem adnék.
2012. jún. 27. 23:48
 6/16 anonim ***** válasza:

Ismerős a helyzet, az első nagy szerelmem rengetegszer átvágott. Sokat gondolok rá, pedig van normális családom és gyermekünk. Most is szeretnék vele találkozni...

Ha egy férfi tudja, hogy a nő szemében ő a nagy Ő, akkor nagyon sokszor át tudja vágni és sokszor meg is teszik.

2012. jún. 27. 23:52
 7/16 A kérdező kommentje:

ma 23:30

Nem arról van szó ,hogy összejönnék vele. Hanem arról hogy ennyi becsapás után, találkoznátok újra?? Talán a régi idők emlékére??

Hinni nem nagyon hiszek már benne, de azért meglep,hogy 20 év alatt az életünk folyamén mindig vannak állomások amikor összeakadunk.

2012. jún. 28. 00:02
 8/16 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy önbizalmat akar gyűjteni (belőled).
2012. jún. 28. 00:19
 9/16 anonim ***** válasza:
Pedig a kérdésedből nekem egyértelműen az jött le, hogy nem csak úgy "szevasz mi van veled" alapon akarsz találkozni vele, hanem azért, hogy talán újrakezdjétek.
2012. jún. 28. 00:40
 10/16 anonim ***** válasza:

8. vagyok még mindig.

Szerintem ez egy játszma. Ha szereted játszani, játszd. De hiába vagy olyan naiv, mint huszonévesen, attól nem leszel huszonéves.

Keménynek tűnnek a szavaim, de van tapasztalatom a témában, még ha feleannyi idős lehetek kb.

2012. jún. 28. 00:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!