Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit tennétek? (első nagy...

Ti mit tennétek? (első nagy szerelem)

Figyelt kérdés

20 évesen hagyott el életem első nagy szerelme. Egy szóra ugrottam volna, bármit kérhetett volna, az övé voltam,úgy szerettem. Hittem hogy szeret,mert hitegetett. Azt mondta,hogy engem szeret,mégis a nagy vallomása után megtudtam,hogy az egyik lány terhes tőle. Én fájdalmamban az ország másik végébe költöztem,ő meg összeköltözött a lánnyal. 5 évvel később találkoztam vele véletlenül. Újra beleszerettem,újra hittem neki,hogy sajnálja nem engem választott. Hittem neki. Elváltam(bár amúgy is váltam volna,de ő megadta a lökést a lépéshez) és vissza költöztem Pestre. Volt pár hónap őrjítő jó szex,és élet,de ennyi. Kiderült más nő is képben volt..Megint elhagyott. Fájdalmamban elhagytam az országot,és 15 évig nem találkoztunk. Most meg hála az iwiwnek,és facebooknak újra megtaláltuk egymást. Bejelölt ismerősnek,elfogadtam,és azóta folyamatosan írja,hogy rájött engem szeret.Már bánja,hogy az életünk nem lett közös. Sokszor írja,hogy szerinte nem késtünk még le arról,hogy új lappal kezdjünk mindent elölről. Találkát kért. Eltelt 20 év. Néha még mindig úgy érzem,hogy lehet újra szerelmes tudnék lenni. De nem tudom,hogy az emlékbe vagy magába az emberbe. Találkozzam vele?? Ti hinnétek neki??

40/N

2012. jún. 27. 23:08
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nem találkoznék vele! Ne dőlj be neki újra és újra mert csak játszik veled! Elhiteti veled hogy mennyire jó volt, csak te vagy neki az egyetlen blablabla, utána pedig ahogy beugrasz neki és a közös régi emlékek felelevenítésére újra egymásnak estek, bejelenti hogy ja bocsi amúgy van más lány is az életemben. Te ezt bírnád lelkileg? Nem hiszem..senki nincs olyan erős, hogy többszörös megaláztatásnak tegye ki magát. Ne tedd!
2012. jún. 28. 08:33
 12/16 yuda ***** válasza:
Van egy mondás, hogy az okos embert egyszer be lehet csapni egy bizonyos dologgal kapcsolatban, de tanul belőle. Másodjára nem túl okos, ha ugyanabba a hibába esik, és most nagyon szépen fogalmaztam :)
2012. jún. 28. 09:16
 13/16 anonim ***** válasza:
Ez már nem szerelem lenne csak azt az érzést szeretnéd amit nagyon régen átéltél vele,de annak már rég vége nem jön vissza, másodjára sem lett volna szabad összejönöd vele most meg pláne nem. Ő a múlt,foglalkozz a jelennel, és olyan emberrel aki megérdemel.
2012. jún. 28. 10:00
 14/16 anonim ***** válasza:
nem találkoznék vele, 2x okozott nem kis fájdalmat.
2012. jún. 28. 11:48
 15/16 A kérdező kommentje:

Nem akarok vele összejönni. Hinni sem hiszek neki, hiszen ha kellettem volna akkor nem játszott volna velem. Csak valamiért úgy érzem,hogy szemébe kéne néznem,hogy lássam,halljam most mivel rukkol elő..Hogy én legyek az aki azt mondja neki,hogy

-Rendben,odavagyok érted..De várj míg lezárom a kapcsolatomat,és jelentkezem..Majd pár nap múlva annyit mondani,hogy bocsi,mégsem kellesz. Látni a meglepetést,talán a fájdalmát..Ki tudja..

Inkább csak attól tartok,hogy a régi idők emlékére(15 éve nem láttam) egy kis időre fellángol a régi tűz..

De lehet,hogy gyerekes részemről,hogy ilyesmit terveznék,így valószínű,hogy nem találkozom vele..

Azért köszönöm a válaszokat.

2012. jún. 28. 13:34
 16/16 anonim ***** válasza:
Szerintem furcsa ez a gondolkodás 40 évesen. Ne találkozz vele, mert véged lesz!!!Amúgy teljesen megértelek. Az első szerelmem csúnyán átvert, pedig én 8 évig vártam rá! Én is 20 évesen ismertem meg őt. Ma már gyerekem van és férjem, akit imádok, boldog vagyok vele, de a mai napig gondolok rá, sőt álmodok is vele, de eszemben sincs, hogy találkozzak vele.
2012. jún. 28. 15:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!