Csalódnál a világban, ha kiderülne hogy tényleg földönkívüliek teremtményei vagyunk?
Figyelt kérdés
2013. okt. 9. 15:33
1/22 anonim válasza:
Nem, ez is egy lehetséges verzio.
2/22 anonim válasza:
Nem, attól még minden ugyanolyan marad, mint amilyennek ismertük, nem változik semmi.
3/22 anonim válasza:
Szkeptikus vagyok, de ha valóban kiderülne (mármint egyértelműen), akkor én egy kicsit azért furán érezném magam. Egy picit talán csalódott is lennék. :(
De hát ez is benne van a pakliban.
4/22 anonim válasza:
Egy kicsit megalázó érzés lenne szerintem.
5/22 anonim válasza:
Akkorát nem, mint amikor a Disney megvette a Lucasfilm-et
6/22 anonim válasza:
nem a világban csalódnék, mert azt mi teremtjük olyanra, amilyenre szeretnénk.
hanem csalódnék a az egyházakban, akik megvezették évezredek óta a népet, holott, lehet tudták is mi az igazság, csak így nekik ebből semmi haszon nem származott volna.
7/22 anonim válasza:
Csalódott lennék, felmásznék egy banánfára, és le se jönnék többet onnan!
8/22 Információ Kapitány válasza:
Simán lehet. De ettől nem nagyon változna meg szerintem semmi.
9/22 anonim válasza:
Elgondolkodtam a kérdésen. Apukám kérdezi, mit bámulsz olyan nagyon, kisfiam? Mondom neki: Apu, te ufó vagy? Azt mondja, nem. Ah, szóval akkor csak az anyu.
Ráhibázhattam, mert ezek után csillagokat láttam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!