Csalódnál a világban, ha kiderülne hogy tényleg földönkívüliek teremtményei vagyunk?
18#
Én tudom! Őket is egy másik faj, aztán azokat is egy, stb. A sor végén természetesen ki más lenne, mint Chuck Norris.
Kérdező
Csalódott, az nem lennék, mivel nem lenne miben csalódnom. A valóságról alkotott elképzeléseink sosem szabad, hogy sziklaszilárdak legyenek (legyen az bármi), mert a vak hit logikusan vakká tesz, és vakon nem tudod érzékelni a valóságot :)
direkt voltam miszti-fikás, sorry!
ez nem fog kiderülni, mert nem így van, szóval értelmetlen a kérdés.. mi az evolúció során fejlodtunk ki, ez bizonyított tény, aki nem hiszi ezt el, az szimplan hülye.
az más kérdés, hogy az egysejtu élet hogyan jelent meg anno, erre egy lehetséges magyarazat a panspermia elmélet, de meg az sem állít olyat, hogY más életforma teremtett minket, csak annyit, hogy földön kívüli eredetű az élet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!