UFO realisták, csalódnátok, ha kiderülne, hogy az egyetlen élet, ami a földön kívül megterem, az a kávé?
3, mióta növény. Nem konkrét élőlény de élőnek lehet hívni.
Én az "UFO realisták"-ok akadtam le... Az aki realista benne azt az Ufo hívők szkeptikusnak nevezik...persze tévesen.
Én nem csalódnék, drágább lenne mint a cibet kávé. de lehet az íze a csillagokba visz.
Amúgy hogy élne meg, táptalaj, napfény, víz és ideális hő nélkül.
Ahol képes a kv megélni ott a pityókával se lehet gond ;)
Az embernél értelmesebb élőlény nem létezhet a végtelenségben és a következö 1000 milliárd évben nem is fog létezni.
Tudom mert benne volt az általános iskolai 8.-os történelem könyvben.
És amit mondanak azt kérdés nélkül elhiszem.
Régebben kb 2000 évig teljesen biztos voltam benne hogy a föld lapos, és egy felsőbbrendű lény uralkodik minden felett. De már megvilágosodtam.
az jó de azt mondjuk még felételesen elfogadhatod, hogy a temérdek bolygó közül még lehet lakott némelyik.
Abban én sem hiszek hogy bármilyen kapcsolatot akarnának létesíteni. de ettől független lehet élet a földön kívül. rohadt messze
ja, biztos a marson...és csak azért nem jártak itt/fedték fel kilétüket mert az egykori Föld uniós kancellár azt mondta, hogy "Mars haza!", És Győrfi előző életében is kijelentette "Maradj otthon!"
Na nem rossz indulatból, de a naprendszerünkben bár lehetett máshol is élet. De nem tartom valószínűnek, h a mai napig lenne. John Carter meg Jupiter ide oda
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!