Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van még olyan férj-feleség\kom...

Van még olyan férj-feleség\komoly kapcsolatban élő aki nem retteg, hogy megcsalják?

Figyelt kérdés

Lehet naivnak tartotok, de én sosem tartottam attól és sosem tartok attól, hogy a párom megcsal. Minden barátomon, barátnőmön illetve a kapcsolatukon azt látom, hogy féltékeny, hogy ingoványos a talaj amin állnak...folyton aggódnak, hisztiznek. Vagy azért nem házasodnak össze, vagy azért nem költöznek össze, vagy azért vannak folyton egymás seg.gébe...

Én sosem problémáztam ezen, igaz, sosem csalódtam ilyen téren férfiben, biztos ez sokat jelent. De 1 éve távkapcsolatban élünk és soha egyszer sem fordult meg a fejemben, hogy esetleg megcsalna vagy hasonló. Annyira szilárdan hiszek benne, a kapcsolatunkban.

Mostanában kevés ilyen embert látok. Remélem vannak még...jelentkezzetek:)

2010. aug. 24. 00:08
1 2 3 4 5
 41/43 A kérdező kommentje:
köszönöm a további válaszokat:)
2010. aug. 24. 13:15
 42/43 anonim ***** válasza:
A miénk nagy szerelem volt 13 évig tartott és már házasok voltunk mikor rájöttem hogy csal. 1 évig padlón voltam, majd beadtam a válópert és egy csomó pénzt sikerült kipréselnem belőle fájdalomdíj gyanánt. 40 évesen elutaztam sok helyre és Németországban ismertem meg a második férjemet, akit Mo-ra hoztam. Most nagyon boldog vagyok.
2010. aug. 24. 13:57
 43/43 anonim ***** válasza:
Szia!A mi kapcsolatunk is szilárd alapokon nyugszik!!! 10 éve vagyunk együtt együtt,már családot is alapitottunk :))).Imádjuk egymást a mai napig,a megcsalást a mi esetünkben hirből sem ismerjük!Nálunk minden megvan ami egy működőképes kapcsolathoz kell.Ezt most nem dicsekvésből irom,de tényleg igy van :)) ! Az ismerősi,baráti társaságban is mi vagyunk az ellenpélda,sokan kérdezik mi a titok... Semmi :)))Ez igy jön magától... mi megtaláltunk egymásban valamit,amit ha 1000 évig élnénk sem találnánk meg másban.Odafigyelünk egymásra... társak vagyunk,és megvan a kölcsönös bizalom.A párom jelenleg külföldön dolgozik...értem...értünk a CSALÁDJÁÉRT,és én igy is ugyanúgy MEGBIZOM benne ... AHOGY ő is MEGBIZHAT bennem !!!! :)))))
2012. aug. 15. 17:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!