Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van még olyan férj-feleség\kom...

Van még olyan férj-feleség\komoly kapcsolatban élő aki nem retteg, hogy megcsalják?

Figyelt kérdés

Lehet naivnak tartotok, de én sosem tartottam attól és sosem tartok attól, hogy a párom megcsal. Minden barátomon, barátnőmön illetve a kapcsolatukon azt látom, hogy féltékeny, hogy ingoványos a talaj amin állnak...folyton aggódnak, hisztiznek. Vagy azért nem házasodnak össze, vagy azért nem költöznek össze, vagy azért vannak folyton egymás seg.gébe...

Én sosem problémáztam ezen, igaz, sosem csalódtam ilyen téren férfiben, biztos ez sokat jelent. De 1 éve távkapcsolatban élünk és soha egyszer sem fordult meg a fejemben, hogy esetleg megcsalna vagy hasonló. Annyira szilárdan hiszek benne, a kapcsolatunkban.

Mostanában kevés ilyen embert látok. Remélem vannak még...jelentkezzetek:)

2010. aug. 24. 00:08
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
32%

Az, hogy nem tudsz róla, nem jelenti azt, hogy nem vagy felszarvazva. Sajnálom, hogy ilyen naív vagy. Azt hiszed a te párod nem csábul el egy gyönyörű nő miatt, naív vagy nagyon. Minden férfit ellehet csábítani, csak megfelelő nő kell hozzá.

Ülj le vele, kérdezd meg, hogy Te ugye sosem csaltál/csalnál meg? Aztán csak figyeld. :)

Jah, meg távkapcsolat. Persze, hogy jól megvagytok, mert egyedül él, azt visz fel, akit akar. Lepd meg egyszer, lehet ledöbbennél, sőt....

2010. aug. 24. 01:02
 12/43 anonim ***** válasza:
58%
01:02 Mindenki magából indul ki...:) Nehogy azt hidd, hogy csak mert te a rosszat vonzod más is azt fogja...
2010. aug. 24. 01:41
 13/43 anonim ***** válasza:
34%

Ez olyan jo erzes...igaz?

Engem egyszer csaltak meg. Soha tobbe nem fog megtortenni ez buntetlenul.

A ferjem egy nagyon jo ember. Ha csalni akarna es csalna semmit nem tudnek ellene tenni. De aggodni emiatt? Meg van nekem a sajat elmebajom nem kell megegy!

En megmondtam neki az elejen, tudja a sztorimat. Ha megcsalna, az elete azonnal a pokolnal is szarabb lenne nem csak neki. Tudja mirol beszelek. Az exem sem boldog.

Minden csalo megkapja vagy igy, vagy ugy amit erdemel.

Ebbe nem beleertendok azok, akiket elhanyagolnak es szerethiany miatt lepnek felre! Ebbe kizarolag azok tartoznak akiknek a valaguk fenyesre nyalva, a labuk ele rakva minden es meg mindig nem eleg, ugy csalnak.

2010. aug. 24. 02:56
 14/43 Morcika83 ***** válasza:
53%

Szia jelentkezem!!!!

Én 2 évig "távkapcsolatban" éltem ólyan módon hogy havi egyszer találkoztunk 1 max 2 órára, és akkor sem történhetett semmi.Nem féltem hogy megcsal, pedig lehetősége lett volna. Engem sokszor vertek már át, de ok nélkül nem féltékenykedtem soha, az amúgy sem segít. Tudod szerintem a féltékenység önbizalomhiányból adódik, amíg úgy érzem, hogy mindent megadok a páromnak amit csak tudok, ami alapja egy kapcsolatnak, addig nem érzem magam veszélyeztettnek, és nagyon jó a női megérzésem, eddig még mindig rájöttem az elözőknél a turpisságra. :-)

2010. aug. 24. 03:02
 15/43 anonim ***** válasza:
53%
Én is itt vagyok! :) Tökéletesen bízom a férjemben. Mikor megfogant a kisbabánk hazaköltöztette az irodáját, hogy minnél többet velem legyen, és ha megszületik a baba ne maradjon ki semmiből. A kisfiunk 1 éves, és nagyon jó látni, hogy mennyire kötődik a papához. Tudom, hogy a férjem szeret, és nem csalna meg. Boldog, kiegyenssúlyozott a kapcsolatunk, nem árékolja be semmi. :)
2010. aug. 24. 06:06
 16/43 anonim ***** válasza:
53%
Engem is meglep, de én sem rettegek. És nem azért mert naív lennék. Sokkal inkább azért mert sokat láttam, és tanultam a barátaim rossz párkapcsolataiból, és magam is megismertem milyen a "rossz".Töretlen az önbizalmam, és nem vesztettem el sem a személyiségemet, sem a szabadságomat, hobbijaimat a kapcsolaton belül. Sosem engedném, hogy korlátozzanak. Rengeteg középkorú embertől halottam és hallom, gyerekkorom óta, házasodni ugyan minek én is megcsaltam a feleségem, mi férfiak ilyenek vagyunk, a te férjed se lesz különb, és hasonlókkal kitudja hányan próbálták szétrombolni a lelkesedésem. Én azt gondolom hogy a párkapcsolatban két egyenlő ember van, és a nők gyakran ott rontják el hogy képzelődnek és semmibe veszik magukat, ezért nemcsoda hogy sokat otthagy a pasi. Hányszor hallottam nőket panaszkodni, hogy jaj ez a pasi egy szemét, mire én mindig azt mondtam: szemét, te pedig hagytad hogy szemét legyen veled, ehhez te is kellettél. Mindig titokzatos vagyok, megújuló, változatos, van hogy szó nélkül lelépek egy háromhetes kalandtúrára és otthonhagyom a pasimat. El sem tudom képzelni hogy megcsaljanak valaha is, vannak olyan nők akik ügyesek és akiket sosem csalnak meg, jöhet szebb vagy fiatalabb. Én is ilyen vagyok. És ha megcsalnának mindezek ellenére, mit tennék: felszedném a sátorfámat, és könnyen tovább lépnék, érzelmek, évek ellenére, pár napig biztosan gyászolnék, sírnék, berúgnék, vagy éppen halálra tömném magam és nem aludnék, de nem tudok függeni senkitől, és nem hinném hogy ha egy bizalom összetörik, többé egész tudna maradni a kapcsolat, barátsággal várnék el és nyitott lennénk a világra, hiszen élünk egypármilliárdan a Földön. Az én hűségem erős, és mindennek ellenáll. Rengeteg a kísértés. Hűségre hűség a válasz. Sokan ott rontják el, hogy nem éreznek valódi szerelmet, sőt azt sem tudják mi az, nincs mögötte meggyőződés, és minél inkább őszintétlen a szerelem és csak elképzelik hogy milyen szerelmesek, annál nagyobb az esélye a hűségnek. Sok pár csak megalkuvásból van együtt, mert úgy gondolja nem jut jobb. Tényleg elég sok tragédiát láttam már.
2010. aug. 24. 07:00
 17/43 anonim ***** válasza:
53%

Nekem nem kellett attól tartanom, hogy megcsal, viszont attól tartottam sokáig, hogy elhagy ettől függetlenül is, mivel nem nagyon akartam szülni.

Azt tudtam róla, hogy a nők annyira nem érdeklik.

Megcsalás nélkül is tönkremehet egy kapcsolat.

2010. aug. 24. 07:16
 18/43 anonim ***** válasza:
53%
A mi esetünkben fel sem merül. A férjem kicsit gátlásos; mindig azt mondja: mással nem működne a dolog. Nekem pedig pont elég ő minden tekintetbeb. Mókás, csöppet sem unalmas fickó.
2010. aug. 24. 07:18
 19/43 anonim ***** válasza:
70%
Egyik ismerősnőm évekig hitte azt egy ronda férfi mellett, hogy biztonságban van és hogy olyan ronda hogy ez senkinek sem kell majd. Aztán kiderült: rossz lóra tett, a férje annyira volt ronda, hogy megcsalta őt a munkatársával, a félkerülettel és utcalányokkal.
2010. aug. 24. 07:22
 20/43 anonim ***** válasza:
53%

Akkor én is naív vagyok.

12 éve vagyok együtt a párommal. Első 2 évben együtt jártunk (egy városban laktunk, de nem együtt), utána én mentem külföldi ösztöndíjra 2 évre, majd miután hazajöttem, ő ment el 1 évre. El is telt 4 év :-D. Miután hazajött házasodtunk össze, tehát 8 éve vagyunk házasok. Három gyönyörű lányunk született eddig, de még ervezünk gyerekeket :-D

Soha meg nem fordult a fejemben, hogy megcsalna. Sokszor beszéltünk erről, elmondta, mikor kikezdtek vele, míg én külföldön voltam, nincs olyan része az életének amiről nem tudok. És nem azért mert nyomozok utána, vagy faggatom, hanem mert teljesen őszinték vagyunk egymáshoz.

Mindjárt én is megkapom, hogy csak azért hiteti el velem, mert így nem is gyanakszom, (az ismerőseim szerint is), de nem érdekel.

Anyósom is az esküvőnk után 1 hónappal teljesen kiakadt, mert a férjem nélkülem ment el a haverjaival szórakozni. Egyből azzal jött, hogy biztos válunk, mert egyedül ment el :-D.

Nem hiszem, hogy a rövid póráz a megoldás.

Szerintem egy kapcsolat a kölcsönös bizalomra épül.

2010. aug. 24. 07:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!