Van még olyan férj-feleség\komoly kapcsolatban élő aki nem retteg, hogy megcsalják?
Lehet naivnak tartotok, de én sosem tartottam attól és sosem tartok attól, hogy a párom megcsal. Minden barátomon, barátnőmön illetve a kapcsolatukon azt látom, hogy féltékeny, hogy ingoványos a talaj amin állnak...folyton aggódnak, hisztiznek. Vagy azért nem házasodnak össze, vagy azért nem költöznek össze, vagy azért vannak folyton egymás seg.gébe...
Én sosem problémáztam ezen, igaz, sosem csalódtam ilyen téren férfiben, biztos ez sokat jelent. De 1 éve távkapcsolatban élünk és soha egyszer sem fordult meg a fejemben, hogy esetleg megcsalna vagy hasonló. Annyira szilárdan hiszek benne, a kapcsolatunkban.
Mostanában kevés ilyen embert látok. Remélem vannak még...jelentkezzetek:)
Kétféle férfi típus létezik. Poligám és monogám.
A poligám férfi csak nagy erőfeszítések árán tud hűséges maradni még akkor is, ha igazán szerelmes. Az ő párjuk élete valóban nagyon nehéz, a megcsalás esélye igen nagy.
A monogám típusúnak viszont evidencia a hűség, de itt is vannak ritka kivételek, egy "ügyes nő" el tudja érni, hogy még az ilyen típusú férfi is egy harmadikhoz meneküljön.
Én eddig egyszer ismerkedtem meg poligám típusú férfival, de nem volt hosszú életű a kapcsolatunk, mert nem éreztem jól magam mellette, viszont tudom, hogy sokkal több ilyen típusú férfi van, mint monogám, ezért nagyon nehéz olyat kifogni, akinek az értékrendjébe nem fér bele a megcsalás.
1: Az életben semmi sem 100%, kivéve a halált.
2: Senkit sem ismerünk teljesen, még magunkat sem.
3: Soha nem tudhatjuk előre, mit hoz a jövő, akár a holnapi nap, akár a következő év.
4. Minden második házasság válással végződik, holott kimondták az IGEN-t és akkor valószínűleg komolyan is gondolták...
Szia!
Én valahogy úgy vagyok vele, hogy nem merek 100 %-osan megbízni férfiben, mert az hatalmas csalódás lenne, ha végül megcsalna. Bízni bízok a páromban nem arról van szó, de van egy kis kétkedés azért. Lehet ez egy önvédelmi reakció nálam, nem engedem meg magamnak tudatalatt a tökéletes bizalom luxusát. :-D Milyen szépen híngzik! :-D
Pedig a párom mindent elmond nekem, teljesen őszinte. Még azt is, amiről tudja, hogy rosszul esik nekem. És én ezt értékelem benne! A minap beszélgettünk pont a megcsalásról, és mondta, hogy ő kerüli az ilyen helyzeteket. De mondom mi van, ha beleesel ilyen helyzetbe, és "rád mászik" egy csaj, esetleg felkínálja magát. Mondta, hogy nem menne bele. Meg azt kerüli, aki nyomul rá, ha mondjuk látja, hogy flörtölne vele vki. Tehát még mielőtt kialakulna vmi, már azt elkerüli. De hogy mi lenne, ha belemenne a játékba, akkor vissza tudná-e utasítani...? Ha nehezen is, de sztem igen! Eléggé lelkis. :-D Ha vmiben kamuzott is (amit nem nagyon szokott), gyötri a lelkiismeret és később megmondja az igazat. Tehát sztem nincs okom féltékenykedni. Mégis néha az örgöd.... Na mindegy. :-D
23/Nő
12.20-as vagyok!
Azt elfelejtettem leírni, hogy ráadásul mi távkapcsolatban vagyunk már lassan két éve. Hétvégente találkozunk 2 napra.
6 éve vagyunk együtt és soha nem gondoltam erre nincs is rá időm hogy ilyeneken agyalja.Aki pedig azt írja hogy naív vagy az valószínűleg sokat csalódott már és nem bízik senkiben.
Én is ismerem a páromat és bízom benne teljesen ahogy ő is.Nem minden férfit lehet elcsábítani csak a mai világ azt sugallja nem normális ha valaki hű marad vagy csak 1 nővel fekszik le.A trendi ha többen vannak sajnos a modern nők is élvezik ezt már.
Nővéremnek pontosan ez az életfelfogása volt, mint neked, kedves kérdező.
Soha eszébe sem jutott, hogy a férje megcsalja (hétfőn elment vidékre, pénteken ment haza). Aztán egyszer csak kiborult a bili, és kiderült hogy amíg nővérem a kislánnyal otthon volt, a férje meg félrekefélt.
Látszólag mintaházasság volt az övék, a férfi tenyeremen hordozta a nővéremet, bár minden ez csak látszat volt. Minden héten vörös rózsát kapott, 2 hetente eljártak moziba, a legdivatosabb ruhákat vette meg neki, sosem volt olyan hogy valamire nincs pénz.
Aztán amikor nővéremnek a kislány volt az első (pár hetes baba volt), és nem tudott 100%-os lenni a férjével, az elment máshoz...
Remélem, te nem jársz így. Sok szerencsét.
Én is rettegtem egy ideig, de már nem. Nem azt mondom, hogy a párom sosem csalna meg. Nem vagyok jós, nem látom a jövőt. Bízom benne, de attól még megtörténhet a dolog.
Csak nem ezen jár az agyam, vannak fontosabb dolgok is az életben. Ha meg mégis megcsal, és kiderül.. ő fogja bánni, hogy elveszítette azt az embert, aki 100%osan mellette állt jóban-rosszban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!