Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van még olyan férj-feleség\kom...

Van még olyan férj-feleség\komoly kapcsolatban élő aki nem retteg, hogy megcsalják?

Figyelt kérdés

Lehet naivnak tartotok, de én sosem tartottam attól és sosem tartok attól, hogy a párom megcsal. Minden barátomon, barátnőmön illetve a kapcsolatukon azt látom, hogy féltékeny, hogy ingoványos a talaj amin állnak...folyton aggódnak, hisztiznek. Vagy azért nem házasodnak össze, vagy azért nem költöznek össze, vagy azért vannak folyton egymás seg.gébe...

Én sosem problémáztam ezen, igaz, sosem csalódtam ilyen téren férfiben, biztos ez sokat jelent. De 1 éve távkapcsolatban élünk és soha egyszer sem fordult meg a fejemben, hogy esetleg megcsalna vagy hasonló. Annyira szilárdan hiszek benne, a kapcsolatunkban.

Mostanában kevés ilyen embert látok. Remélem vannak még...jelentkezzetek:)

2010. aug. 24. 00:08
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
76%

Régen én is így álltam hozzá, mint te.

Aztán a tökéletesnek hitt kapcsolatom, amiben semmi jel nem volt rosszra, kiderült, hogy bizony ám, hogy csalfa a pasi...

Én azóta nem tudok hinni. Semmi jele nem volt annak, hogy ne szeretne, nagyon-nagyon jól megvoltunk és akkor bumm. Ledöbbentem, el se tudtam hinni. Ő is megmondta, semmi baj nem volt velem, egyszerűen hülye volt...

Azóta nem bírok hinni, visszafogom a féltékenykedést, meg a negatív oldalam, de alap dolog nálam, hogy minden pasi hazug. (sajnos, hogy így gondolom)

Én meg olyan hűséges vagyok, hogy az valami hihetetlen, éveken keresztül azt néztem, hogy szüleim csalják egymást, undorodom az ilyen tettektől...

2010. aug. 24. 08:12
 22/43 anonim ***** válasza:
82%

Tudott dolog, hogy a féltékenység nem azért keletkezik, mert a másik okot ad rá, hanem mert az illető kisebbrendűségi komplexusban vagy más személyiségzavarban szenved.

Én abban hiszek, hogy ha valaki maradni akar, marad, ha menni akar, megy, nem lehet visszatartani, és nem is kell. Miért maradnék olyan férfival, aki nem engem szeret?

Valaki azt írta, hogy mindenkit el lehet csábítani, csak megfelelő nő kell hozzá. Ez nem igaz. A hűség döntés kérdése, az ilyen, és ehhez hasonló szöveget ("nem bírtam ellenállni") csak az veszi be, akinek könnyebb azt hazudni magának, hogy a csábító a hibás mindenért, ahelyett, hogy beismerné, hogy a kapcsolatuk katasztrófa a pasija meg nem szereti.

2010. aug. 24. 08:38
 23/43 A kérdező kommentje:

o1:o2

Te tényleg magadból indultál ki...nagyon szomorú, hogy csak ennyire bízol meg a párodban...vagy amúgy csak szimplán az emberekben.

Tudod, amikor elkezdtük a távkapcsolatot fel sem merült bennem, hogy valaha megcsalna, annyira szeret engem, hogy nem tudná megtenni, meg egy olyan ember, hogy ha meg akarná tenni egyszer megbeszélné velem, hogy vége és utána menne más nőhöz.

És nem nem könnyű a távkapcsolat, de sosem csalna meg, sosem lenne mással. Nem tudom ismerős szó-e a bizalom, de nálunk megvan. Feltétel nélkül.

És ettől nem vagyok naiv.

Amúgy egyszer mondta, hogy volt egy szép lány aki tetszett neki, de arra gondolt, hogy nem tudna lefeküdni vele, mert nem szereti és neki a nélkül nem megy...

igen, van ilyen is...

2010. aug. 24. 08:40
 24/43 anonim ***** válasza:
26%

Én nem tudnék olyan kapcsolatban élni, ahol nincs meg a bizalom. Nem vagyok naiv, én is látok, hallok ezt-azt, tudom, hogy semmilyen kapcsolat nincs biztonságban egy harmadiktól, mégis azt mondom, teljes életet élni csak úgy lehet, ha hagyjuk egymást élni, levegőhöz jutni.

Soha nem korlátoztam senkit, nem gyanúsítgattam, nem rendeztem jelenetet feltételezett 3. fél miatt, mert ha valamivel, akkor egyértelműen az ilyen és ehhez hasonló viselkedéssel lehet valakit világgá üldözni és az őrületbe kergetni. A jelenlegi párom pl végtelenül hálás azért, boldog, hogy nyugalomban élhet velem és nem teszem ki sorozatos kínvallatásnak, ha hazaér, mint pl az exe tette anno. Érdekes módon hozzám örömmel jön haza és mesél és mesél az egész napjáról, mindenről (igen, nőkről is, akikkel összefut) mert tudja, hogy nem kívánom kiforgatni a szavait és nem fogom percenként meggyanúsítani.

A megcsalást nem lehet 100%-ban kivédeni, viszont siettetni kiválóan lehet azzal, ha a párunkkal éreztetjük a gyanakvásunkat és folyamatosan gyötörjük a bizalmatlanságunkkal.

2010. aug. 24. 08:42
 25/43 A kérdező kommentje:
o3:o2 én is így gondolom:)
2010. aug. 24. 08:42
 26/43 A kérdező kommentje:
o2:56 ez mennyire igaz!!!!!!
2010. aug. 24. 08:43
 27/43 A kérdező kommentje:

o7:oo köszönöm

sok ember kéne így gondolja!

2010. aug. 24. 08:47
 28/43 A kérdező kommentje:

o7:36

jó ezt hallani:)

nálunk is hasonlóan van ez, habár mi még nem vagyunk összeházasodva:)

én minden apró dolgáról tudok nem féltékenységből, hanem mert annyit beszélünk telefonon (bármikor felhívhat, vagy felhivhatom ha valami pici dolog is eszébe jut, még olyan is volt, hogy eszembe jutott egy jó vicc és felhívtam...vagy ha boltba megyek...ha egyetemre...bárhova és ezzel ő is így van) ez nem ellenőrzés, pusztán jó érzés tudni, megosztani vele a napomat, akkor is ha nincs velem.

köszi:)

2010. aug. 24. 08:51
 29/43 A kérdező kommentje:
o8:42 teljesen igazad van:)
2010. aug. 24. 08:52
 30/43 A kérdező kommentje:

o8 12

sajnálom:(

de hidd el nem minden férfi "olyan"...(ezt te is tudod csak még nem akarod elhinni)

2010. aug. 24. 08:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!