Mit gondoltok erről a helyzetről? Anyukák ti mit mondtatok volna?
Nehéz kérdés. Nem hívtam volna haza. De megpróbáltam volna úgy sakkozni, hogy ezzel több terhet ne tegyek a másik két gyermekem nyakába.
Gondolom azért a kérdés, mert így minden a te és a másik tesód nyakába hullott, míg ő kint éldegélt.
Igen, emiatt a kérdés, illetve én gondolkodás nélkül hazajöttem volna. Jogosítványa csak a bátyámnak, illetve a másik tesómnak van, apám pedig egy alkoholista és rossz a viszonya mindenkivel, így rá nem számíthattunk semmiben.
Köszönöm a válaszokat!
Ha egy szülö beteg, akkor a gyerekeinek NEM KELL feladni az életüket, hanem fogadni mellé megbízható ápolót. Egy szakember sokkal jobban el tudja látni, mint egy laikus családtag.
Emellett ha a gyerek(ek) egy-két évig nem csinálnak semmit, csak ápolnak, akkor ezzel gyakorlatilag megszünt az életük, ez idö alatt csak adóságokat tudnak felhalmozni munka nélkül, utána meg semmi seélyük visszakerülni a munka világába.
A helyzet az, hogy ilyen esetben valahogy mindig úgy alakul, hogy a kint/az ország másik felén élő gyerek békén van hagyva, nehogy már ott kelljen hagynia bármit is, nehogy már rá kelljen akaszkodni. A "közelebb" lévő gyerekre viszont gond nélkül. Vegyen ki szabadságot, vigye ide-oda. És így is, valahogy mindig a távolabb élő gyerek a jobb, ő a szegény, nehogymár neki kelljen.
Sanjos több példát is láttam erre a családban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!