Kimosnátok minden héten a felnőtt testvéretekre?
Figyelt kérdés
Anya mindig mos.. Az még hagyjám,hogy nagyapámra aki öreg és nem ért ehez,de a 43 éves öccsére is ő mos, nálunk a mi gépünkkel a mi vizünk mi mosóporunk áramunk stb.. Utánna meg házhoz viszi a tiszta ruhákat. Ezt nem egyszer szóvá tettem és mindig én vagyok a rossz. Mit csinaljak?2021. máj. 8. 10:16
31/58 anonim válasza:
Az erre a kérdésre adott válaszok tükrözik a magyar közoktatás színvonalát, tele vagyunk funkcionális analfabétákkal...
32/58 anonim válasza:
Gondolom anyádba még gyerekként beleverték hogy mivel nő, ő a fiútestvér csicskája., Sajnos nem sokat tehetsz ah ő élvezi a kihasznált hülye szerepét.
33/58 anonim válasza:
Ha nem tudod megtenni, hogy szimplán nem engeded be, én kijátszanám. Mondd azt, hogy nem vagytok otthon szombatonként. Vagy ha megy, rakd be a saját mosásod, hogy bocsi, most foglalt a mosógép.
34/58 anonim válasza:
33# szerintem total felreertelmezted
35/58 anonim válasza:
Egy újabb hülye, aki képtelen értelmezni!
Tényleg az eszem megáll!:D
36/58 anonim válasza:
...és csak jönnek és jönnek! :D:D:D
38/58 anonim válasza:
A 30as valaszom komoly hogy le lett pontozva? Hat aki ki akar szolgalni masokat hajra, en biztos nem mosnek meg fozogetnek a felnott ocsemre. Az o szegyene. Vagy csak a kerdest ertelmezni nem tudok pontoztak le?
39/58 anonim válasza:
Nagyon röhögök. És ez még egy egész értelmesen megfogalmazott kérdés. Mi van veletek? Az anya öccse (bent van a kérdésben, hogy az "öccsére" mos) 43 éves, a kérdező az anyukájával lakik és ott mossák az óriáscsecsemő ruháit. Nagyon hasznos tanácsok, hogy ne engedje be szegény asszonyt a saját házába 😂
40/58 anonim válasza:
Szerintem tök egyértelmű a kérdés😁
Az anyját meg kihasználják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!