Éreztétek már így? Megváltozott felnőtt korotokra?
Úgy éreztétek hogy valami nincs rendben veletek, nem vagytok alkalmasak normális emberi kapcsolatokra...
Nem vagytok alkalmasak, gyereknevelésre,taszít minden. Mert a saját családotokban folyamatos a rossz tapasztalat volt. Folyamatos veszekedések stb.
Én ezt elég későn vettem észre sajnos. Mármint hogy szerintem a rossz családi tapasztalat miatt van ez.
Köszönöm a választ, meg az őszinteséget... XD
Igazából én is utálom az életem.
Igen, régóta érzem,hogy bizonyos dolgokban más vagyok mint az átlag.
Nem mondom hogy minden taszít ,de a családi háttér nagyon meghatározó.
Sok dolgra rájövök, persze utólag,de olyan gyakran hibázok, hogy alig győzöm helyrehozni.
Én pont felnőttkoromra lettem ilyen. A családom teljesen jó család volt, remek gyerekkorom volt. Engem a férfiak "rontottak el". Eddig egy olyat sem találtam aki haladni akart valamerre együtt az életben. Házasság, gyerek szóba sem jöhetett, de még összeköltözés sem. Pedig mint a legtöbb nő, én is egy normális, átlagos életről álmodoztam, férjjel és egy gyerekkel. Most már nem akarok gyereket, mert soha nem volt elérhető közelségben az anyaság lehetősége. A jelenlegi párom sem akar semmit. Sőt, távkapcsolatban vagyunk, ami először rossz volt, de mostanra annyira megszoktam, hogy már azt is furának találnám ha valakivel minden nap együtt kéne lennem, soknak érezném, fullasztónak.
Itt vagyok 32 évesen totál szétbarmolt normákkal. Szerintem már soha nem lesz lehetőségem bejárni egy teljesen átlagos, normális életutat :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!