Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kimosnátok minden héten a...

Kimosnátok minden héten a felnőtt testvéretekre?

Figyelt kérdés
Anya mindig mos.. Az még hagyjám,hogy nagyapámra aki öreg és nem ért ehez,de a 43 éves öccsére is ő mos, nálunk a mi gépünkkel a mi vizünk mi mosóporunk áramunk stb.. Utánna meg házhoz viszi a tiszta ruhákat. Ezt nem egyszer szóvá tettem és mindig én vagyok a rossz. Mit csinaljak?

2021. máj. 8. 10:16
1 2 3 4 5 6
 21/58 anonim ***** válasza:
12%

Igen nem engedi be... Addig még szépen vissza nem viszi a ruhákat és vissza nem jön üres kézzel.

Én nem így értelmeztem mellesleg. N

A kérdező se jobb ha 43+ évesen anyucival lakik hány éves akkor a nagypapa? Valami annyira nem stimmel

2021. máj. 8. 11:34
 22/58 anonim ***** válasza:
97%
Én megértelek. Én se szeretném látni hogy anyukám jóindulatát ennyire kihasználják. Anyukád nem hülye ahogy sokan írják hanem sajnos túl jószívű és nem látja hogy a saját testvére nem nézi semmibe. Nem tudom mit tehetnél te ez ellen hiszen látszik hogy sokszor mondtad már neki, próbáld meg nem bántani anyukádat emiatt biztos rosszul esik neki mert tudja hogy igazad van, de lehet neki ez természetes. Nagybátyád meg egy utolsó surmó retkes paraszt aki élvezi a helyzetet
2021. máj. 8. 11:34
 23/58 qkker1 ***** válasza:
90%

"Pedig egy teljes üveggel elmegy 1 mosásra"

Na innentől tuti kamu az egész!

2021. máj. 8. 11:43
 24/58 anonim ***** válasza:
100%
NEM A KÉRDEZŐ A 43 éves, hanem az anyjának az öccse! :D
2021. máj. 8. 11:49
 25/58 anonim ***** válasza:
93%
Anyadat total kihasznaljak, elvarjak hogy rendezze oket, mert no. Hat tudod mikor csinalnam. Igazabol nem tudom mit tehetnel. Anyadnak hiaba beszelsz, anyad occse meg hulye lenne lemondani a jorol. Annyit legalabb eroltetnek hogy a kajara adjanak penzt, mert irtad hogy anyad foz nekik, de az nem remlik hogy adnanak valamit.
2021. máj. 8. 11:55
 26/58 anonim ***** válasza:
100%
Ha neki ez jó nem teher és szívesen csinálja és anyagilag belefer akkor oké.
2021. máj. 8. 11:56
 27/58 anonim ***** válasza:
80%

Elgondolkoztam a kérdésen.

Ha az apámra mosok, akkor már az öcsémét sem hagyom ott, mert nem vagyok kicsinyes és nehezen viselném, ha szutykos cuccokban mászkálna, mert én szégyellném, helyette is.

Emellett esélyes, hogy nem is tudják kezelni az automata mosógépet, csak van, mert a szomszédnak is van.

Attól még, hogy fukar szarok és soha nem vesznek mosóport (az öblítő az úgy hülyeség ahogy van) az őket minősíti, én ettől még nem leszek sem szegényebb, sem gazdagabb.

Viszont azt nem értem Kérdező, hogyha van a két férfinél automata mosógép, anyád miért nem pakolja be OTT a gépet (az ő mosószerükkel, öblítőjükkel, áramukkal) és aztán eljön, ha már segíteni akar?

Kiteregetni csak képesek?

2021. máj. 8. 11:57
 28/58 anonim ***** válasza:
38%

Én először azt hittem, a nagypapa öccse 43 éves....

És igen, valóban úgy is értelmezhető, hogy a kérdező anyja elmegy a szennyesért, majd átmegy a kérdezőhöz, hogy kimossa őket.

De ha jól értem, akkor anyáddal élsz, az ő lakásában, innentől kezdve neked nem mindegy? Ha szeretne segíteni a testvérének, hát tegye.

Egy flakon öblítő pedig hónapokig elég, én nem is emlékszem, mikor vettem utoljára, hagyjuk már.

2021. máj. 8. 12:00
 29/58 anonim ***** válasza:
37%
Költözz el.
2021. máj. 8. 12:04
 30/58 anonim ***** válasza:
65%
27, ertem a logikadat de tudod felnott ember az anyja occse. Az o dontese hogy igenytelen , az o dontese hogy 2 gombot nem " tud" kezelni egy gepen. Azert nem agysebeszet, nem kell minden programot hasznalni , eleg lenne 1et.Egyszeruen kenyelmes. Ha magatehetetlen lenne, mas akkor segitenek en is. De basszus csak azert mert lusta , nem normalis hogy a kerdezo anyja gyakorlatilag egy masik haztartast is ellasson. Ez foleg falvakban szokott igy lenni, mert ott tipikusan a not szoljak meg a csaladban, nem az igenytelen heret. Hogy miert nem ott most azt nem ertem en sem. De gyanus hogy a kiteregetes sem megy nekik.
2021. máj. 8. 12:05
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!