Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kimosnátok minden héten a...

Kimosnátok minden héten a felnőtt testvéretekre?

Figyelt kérdés
Anya mindig mos.. Az még hagyjám,hogy nagyapámra aki öreg és nem ért ehez,de a 43 éves öccsére is ő mos, nálunk a mi gépünkkel a mi vizünk mi mosóporunk áramunk stb.. Utánna meg házhoz viszi a tiszta ruhákat. Ezt nem egyszer szóvá tettem és mindig én vagyok a rossz. Mit csinaljak?

2021. máj. 8. 10:16
1 2 3 4 5 6
 1/58 anonim ***** válasza:
72%
Együtt laktok vagy anyád átmegy a ti lakásotokba mosni? Amúgy gáz.
2021. máj. 8. 10:18
 2/58 A kérdező kommentje:
És nem csak mos.. Takarít, főz stb.. És semmit nem adnak ezért cserébe! Ha van valamink tegyük fel egy csomag nápolyi annak is elviszi a felét! Anyamnak soha nem adnak egy ft-ot se ha meg igen keresztapam keregeti vissza, meg mutogatja nekem hogy milyen nagy köteg pénze van, és nem nem vesz mosógépet meg semmit.
2021. máj. 8. 10:19
 3/58 A kérdező kommentje:
Nem lakunk együtt. Anya átmegy a koszos ruhajukert és hozza nalunk mosni.
2021. máj. 8. 10:20
 4/58 anonim ***** válasza:
52%
Miért engeded? Ezt nem értem.
2021. máj. 8. 10:22
 5/58 A kérdező kommentje:
Azt még nem mondtam,hogy tárcsás mosógép és centrifuga.Nekik meg automata van de hat azt nem lehet hasznalni mert lyuk lesz az egen.
2021. máj. 8. 10:23
 6/58 A kérdező kommentje:
Én nem engedem.. Anyam teszi. Nincs bele szolasom minden szombaton ez megy.
2021. máj. 8. 10:24
 7/58 anonim ***** válasza:
58%
Bezárod az ajtót és nem engeded be anyádat. Probléma solved.
2021. máj. 8. 10:25
 8/58 anonim ***** válasza:
98%
Kérdezd meg tőle, hogy miért csinálja. Szerintem is gáz, pláne, hogy ennyire visszaélnek a jóindulatával. De neki kellene valahogy belátnia mennyire kihasználják.
2021. máj. 8. 10:25
 9/58 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2021. máj. 8. 10:31
 10/58 anonim ***** válasza:
93%
Mondanám, hogy ha beleadsz a rezsibe, úgy jogos, de igazából akkor is, mennyi ez, havi 500 ft a te részedből? Nem említésre méltó. Anyád hülye, hogy hagyja magát kihasználni, de nem a te dolgod megvédeni saját magától. Biztos rossz érzés ez neked, de ahogy írtad is, nem tudsz rá hatni. Akkor csak magadon valtoztathatsz, pl. úgy, hogy nem idegeskedsz ezen.
2021. máj. 8. 10:38
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!