Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elhagynád vagy megpróbálnád...

Elhagynád vagy megpróbálnád megbeszélni? A párom cselédnek néz engem!

Figyelt kérdés

1 hónapja költöztünk össze. Megbeszéltük, hogy a házimunkát megosztjuk, ne szakadjon minden az én nyakamba. Jelenleg nem felesben fizetek, hanem a költségek 1/3-t, kb még 2 hónapig. Mióta itt lakom, minden nap elvárja hogy ragyogjon a ház.

Naponta 2x porszívózok, felmosok, a szekrények tetejét hetente le kell törölnöm.

Munka után hazaérek, abból áll az egész délutánom, hogy takarítok.

Ha nem viszem ki a szemetet, vagy 1 ruha elől maradt, már mondja hogy milyen lusta és hálátlan vagyok, mert ő eltart, én meg ennyit nem tudok megtenni viszonzásképp.

Sokszor csak sírok takarítás közben, hogy én nem ezt akartam, én nem akarok itt lenni.

Félek elhagyni őt, mert havi 40 ezerből nem tudnék megélni.

2 hét múlva pedig kezdődik a főiskola, nem tudok több munkát vállalni. :(

Fogalmam sincs mit tegyek. :( 22L

2010. aug. 23. 13:32
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
Több van, mint gondolnád.
2010. szept. 1. 17:12
 42/43 anonim ***** válasza:
100%

Ez a régi nóta jut eszembe:

Nékem olyan asszony kell, ha beteg is keljen fel, főzze meg a vacsorát!

Ezt akarod? Betegen is takarítani, porszívózni? Mi az a szöveg, hogy rosszul vagy, tehát lusta, igénytelen? Én a gondolatra felháborodok, hogy valaki ilyet merjen nekem mondani! Ha beteg vagyok, akkor ápoljanak, és ne nevezzenek lustának. Mert amint jobban érzem magam, azt is megbánja, hogy rámnézett.

2010. szept. 3. 14:31
 43/43 anonim ***** válasza:
7 éves kérdés. Azóta hogy alakult az életed?
2017. nov. 17. 19:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!