Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elhagynád vagy megpróbálnád...

Elhagynád vagy megpróbálnád megbeszélni? A párom cselédnek néz engem!

Figyelt kérdés

1 hónapja költöztünk össze. Megbeszéltük, hogy a házimunkát megosztjuk, ne szakadjon minden az én nyakamba. Jelenleg nem felesben fizetek, hanem a költségek 1/3-t, kb még 2 hónapig. Mióta itt lakom, minden nap elvárja hogy ragyogjon a ház.

Naponta 2x porszívózok, felmosok, a szekrények tetejét hetente le kell törölnöm.

Munka után hazaérek, abból áll az egész délutánom, hogy takarítok.

Ha nem viszem ki a szemetet, vagy 1 ruha elől maradt, már mondja hogy milyen lusta és hálátlan vagyok, mert ő eltart, én meg ennyit nem tudok megtenni viszonzásképp.

Sokszor csak sírok takarítás közben, hogy én nem ezt akartam, én nem akarok itt lenni.

Félek elhagyni őt, mert havi 40 ezerből nem tudnék megélni.

2 hét múlva pedig kezdődik a főiskola, nem tudok több munkát vállalni. :(

Fogalmam sincs mit tegyek. :( 22L

2010. aug. 23. 13:32
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
100%
Neveld meg a párod te mond neki hogy ő mossogason amíg te porszívozol.
2010. aug. 23. 14:29
 22/43 anonim ***** válasza:
60%
Te vagy cselédje,és közben van neki jó pár NŐJE is,a nőt okkal irtam kiemeve mert téged nem annak tart,hanem egy beépitett háztartási gépnek.De majd akor fog neked leseni igazából ha felhoz egy lányt és rád undorral és azt mobndja:Ja ő csak takarítonőm és megkér hogy menj elotthonról kicsit boltba ezért azért,meg sétálj,mert ők kettesben akarnak lenni,tapasztalat,ne várd meg ezt,és aki azt mondta nem szorulsz kolra,egy hülye a koli nem a kiváltságosoké...
2010. aug. 23. 14:43
 23/43 A kérdező kommentje:

Eddig a szüleimmel éltem. Megalázónak érzem hogy újra rájuk kell támaszkodnom.

Egyébként 2 év után költöztünk össze. Eddig nem volt ilyen, csak ebben az egy hónapban.

2010. aug. 23. 15:08
 24/43 anonim ***** válasza:
100%

Nem az a megalázó, ha a szüleidre támaszkodsz. A megalázó helyzet a jelenlegi!

Jaj, mindjárt itthon van, és ma még csak 16-szor porszívóztam. Juj, van egy porszem a szekrény tetején, most mi lesz??

Röhej! Tényleg, mi van, ha nem takarítasz naponta hatszor? Megver?

2010. aug. 23. 15:47
 25/43 anonim ***** válasza:
78%

Nincs olyan rokonod, aki messzebb lakik a sulitól, mint ti? Mert akkor megkérhetnéd, hogy bejelentkezz hozzá ideiglenes lakcímre és már jelentkezhetnél a koleszba.

Mások is csinálják ezt. Ill. 3-4 lány egy albérletet ki tud venni. Vidéken nem olyan drága,ha elosztjátok.

2010. aug. 23. 15:47
 26/43 anonim ***** válasza:
73%
Valószinű akkor egyhónapja van neki egy nője ,te meg adigg voltál amig nem jött egy jobb,de takarítonőre mindig szüksége lezs.
2010. aug. 23. 15:50
 27/43 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg, ha nem takarítanál megverne, vagy mi? Az jó, ha a pasi szereti a rendet, na, de ez már túlzás. Tényleg próbálj több emberrel albérletbe menni, vagy van olyan albérlet, ahol egy család csak egy szobát ad ki, még az is jobb lenne. Ha most így hagyod magad kihaszni, lehet ennél csak rosszabb lesz!
2010. aug. 23. 15:52
 28/43 anonim ***** válasza:
100%
Nem az a megalázó, hogy a szüleidre támaszkodsz, mert még csak 22 vagy, és tanulsz, ami lényeges azért ilyen helyzetben. Inkább az a megalázó, hogy hagyod, hogy cselédként kezeljen.
2010. aug. 23. 16:58
 29/43 anonim ***** válasza:
87%

Mit jelent az, hogy szalad a lakás? Hiszen tegnap is takarítottál állításod szerint. OK, hétvégén tegyük fel nem takarítasz, de akkor ha ez egy ilyen rendszerető pasi, hogyan tudja két nap alatt úgy hazavágni a lakást, hogy hétfőn már "szaladjon"?? Nem értem.

Azért tud belőled cselédet csinálni, mert hagyod magad. Mi fog történni, ha letelik a 2 hónap? Onnantól már felesben fogsz fizetni? És akkor majd nem kell naponta 2x porszívóznod?

2010. aug. 23. 17:14
 30/43 anonim ***** válasza:
100%
A lakva ismerszik meg a másik tipikus esete, olajra anyukám, de gyorsan.
2010. aug. 23. 17:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!