Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért kell mindenhova meghívni...

Miért kell mindenhova meghívni őt is?

Figyelt kérdés
Apukámnak hónap végén lesz a szülinapja. Aznap egy családi grillezést tervezünk, átjönnek a mamáék is, meg nagybátyámék. Ma apu mondta a bátyámnak, hogy szóljon az Ivettnek is (ő a bátyám barátnője, utálom a csajt). Elvileg családi grillezés lenne, akkor minek kell oda az a fruska is?? Senki nem kíváncsi rá, meg hogy az eszét játssza, meg enyeleg a bátyámmal. Meg állandóan odatolakszin a konyhába, hogy segítsen anyunak, csak hogy ő legyen a "milyen rendes lány, hogy segít", vagy mikor anyuval a diót sepertük össze, akkor is odajött, hogy ő majd segít, mintha bárki is kérte volna rá. Mindenhol ott akar lenni, nem bírja ki, ha nem körülötte forog a vilgá. Meg apukámmal is állandóan röhögcsél, meg játssza az eszét ha ott van. Nem tudom minek kell elhívni, mikor ő nem is családtag? Miért dől be neki mindenki? Nem is szép, nem tudom bátyám mit lát benne..
2021. máj. 2. 12:27
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/72 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egyszerűen csak egy összeférhetetlen jelenség, aki képtelen alkalmazkodni. Még megérteném az érzéseit, ha egy pökhendi, vagy alpári, esetleg kétszínű ember lenne a tesója bnője, de így, hogy egy teljesen normális nő... A kérdező egyértelműen ronda természetű.
2021. máj. 2. 16:22
 42/72 anonim ***** válasza:
100%
40, ez csak hiszti, tini picsogas .
2021. máj. 2. 16:46
 43/72 anonim ***** válasza:
100%

42: persze, tudom...

De 17évesen kb. egy tízéves értelmi szintjén hisztizik....

2021. máj. 2. 16:48
 44/72 anonim ***** válasza:
100%
43, igen szerintem is.
2021. máj. 2. 18:32
 45/72 anonim ***** válasza:
100%

Nézd a barátnő csak a család része akar lenni és szerintem tök jó, hogy besegít, ha meg lógatná kukán a lábát akkor meg azért hisztiznél...

Te csak szimplán utálni akarod és szánalmas a viselkedésed.

2021. máj. 2. 19:03
 46/72 anonim ***** válasza:
9%
A vendég csak ne sepregessen, a konyhában sincs helye, üljön a többi vendég között és társalogjon!
2021. máj. 3. 00:22
 47/72 anonim ***** válasza:
92%

Aha, szóval félsz, hogy Ivett a babérjaidra tör, átveszi a "helyed" a családban és a hideg is kiráz a gondolattól, hogy a rokonaid szeretik. Szegény lány...mivel a tesóddal van, így ő is családtagnak számít.

Te egy kiállhatatlan hülye p.csa vagy, erre majd a körülötted lévők is rájönnek (vagy már tudják is) és mindenki nagy ívben kerülni fog.

2021. máj. 3. 10:08
 48/72 anonim ***** válasza:
100%

Ez a hugica már most tizenévesen egy "anyós".... :))))))

(nem a szóban forgó családban lévő édesanyára gondolok, hanem a sztereotíp kibírhatatlan típusról)

2021. máj. 3. 10:14
 49/72 anonim ***** válasza:
100%
Hol vagy kérdező? Elszaladtál? Inkább gondolkodnál el a viselkedéseden...
2021. máj. 3. 10:20
 50/72 anonim ***** válasza:
100%
Hogy te mekkora szánalmas hp vagy, te jó ég :D
2021. máj. 3. 14:33
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!