Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális a felfogásom? Mit...

Normális a felfogásom? Mit gondolsz erről?

Figyelt kérdés

22F vagyok. Ha meghal a családban valaki (közeli családtag) most meghalt a mamám testvére 76 éves volt. És a mama meg anyu(akinek nagynénje az elhunyt) sivalkodtak ordítva sírtak hogy miért haltál meg drága Terikém(mondja mama sírva ordítva) anyukám is Drága Terike néném miért hagytál itt minket.... persze én is sajnálom nagyon!

De én azt mondta anyunak mamának miután haza jöttünk hogy anyu, mama hogy mondhassatok ordítva hogy miért hagyott itt Teri néni benneteket ? Hát ez az élet rendje anyu és mama! Aki megszületik az él és egyszer meghal. Ez mondom nem újdonság. Ez az élet rendje , A Teremtô igy rendelte el születünk élünk s meghalunk. Ezt kell elfogadni. Tudom fáj, és nehez de ez az élet rendje. Mindig így volt és igy is lesz..... és azt a választ kaptam hogy mit tudok én ezekről , nekem nincsenek érzéseim, nem tudom miaz.... de akárki meghal a csaladban mindjart sivalkodnak ott a halott házánál a gyerekei , unokái mindenki ordítva sivalkodnak. Tudom hogy fáj, de sajnos egyszer mindnyájan meghalunk! Ez az èlet rendje,,, de hiszem hogy valami a testi életünk után van hiszen Jézus is beszelt a menny es a pokolrol.

Természetesen ott vagyok minden rokon Temetésén, virrasztásán

2021. máj. 1. 16:50
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Egyreszt ez egy tetralis szokas nalatok, masreszt ertheto hogy a mamad testvere teged annyira nem hat meg. Neki viszont a sajat tesvere , ertheto ha megviseli, hiaba az elet rendje.
2021. máj. 2. 00:09
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!