Nevelnétek (részben) más gyerekét? Összejönnétek egy nálatok majdnem 20 évvel idősebb, elvált férfival?
Nem rólam van szó, hanem a húgomról. Megismerkedett egy férfival, de neki van két kisiskolás korú lánya. A gyerekek nem nála vannak állandóan, csak minden második hétvégén. A húgom hozzá szeretne költözni, de ezzel a hétvégéi részét feláldozná más gyerekeinek a nevelésére. Meg úgy amblokk nem láttam olyat, hogy egy ilyen kapcsolatba nem rondított volna bele az anya, ne mérgezné meg a férfi új párjának az életét. Ismerek ilyeneket személyesen.
A húgom most szerelmes, de tudom, hogy ő nagyon-nagyon gyönge lelkű és nehezzen viselné az ilyen dolgokat. Próbálom lebeszélni a költözésről, előbb kicsit ismerje meg a helyzetet, a férfi családját, de nem lehet lebeszélni.
Tudom, hogy a testvérem is nagyon vágyik egy saját családra, de félek ilyen közegbe nem kéne belemenni. A pasival már találkoztam, ő rendesnek tűnik, nem azzal van a gond, de a gyerekei által valamennyire muszáj tartania a kapcsolatot a volt feleségével is. A húgom még nagyon fiatal, 23 éves a pasas pedig 41.
Láttam már 1 db olyat ahol működik (ovis gyerekek), de én személy szerint eddig minden ilyenre nemet mondtam és ezután is így teszek.
Nem akarok örök második lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!