Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nevelnétek (részben) más...

Nevelnétek (részben) más gyerekét? Összejönnétek egy nálatok majdnem 20 évvel idősebb, elvált férfival?

Figyelt kérdés

Nem rólam van szó, hanem a húgomról. Megismerkedett egy férfival, de neki van két kisiskolás korú lánya. A gyerekek nem nála vannak állandóan, csak minden második hétvégén. A húgom hozzá szeretne költözni, de ezzel a hétvégéi részét feláldozná más gyerekeinek a nevelésére. Meg úgy amblokk nem láttam olyat, hogy egy ilyen kapcsolatba nem rondított volna bele az anya, ne mérgezné meg a férfi új párjának az életét. Ismerek ilyeneket személyesen.

A húgom most szerelmes, de tudom, hogy ő nagyon-nagyon gyönge lelkű és nehezzen viselné az ilyen dolgokat. Próbálom lebeszélni a költözésről, előbb kicsit ismerje meg a helyzetet, a férfi családját, de nem lehet lebeszélni.

Tudom, hogy a testvérem is nagyon vágyik egy saját családra, de félek ilyen közegbe nem kéne belemenni. A pasival már találkoztam, ő rendesnek tűnik, nem azzal van a gond, de a gyerekei által valamennyire muszáj tartania a kapcsolatot a volt feleségével is. A húgom még nagyon fiatal, 23 éves a pasas pedig 41.

2021. ápr. 16. 16:55
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
72%

Szerintem itt a gyerek még annyira nem is probléma.

Inkább az a gáz, hogy ennyivel idősebb faszija van.

2021. ápr. 16. 17:02
 2/21 A kérdező kommentje:

Szerintem meg a kor nem gond. Nekem is volt már idősebb faszim, jól megvoltunk.

Viszont más gyerekével és ex-feleségével rohadt nehéz. Erről van valakinek tapasztalata? Ő meg amúgy is mimóza alkat.

2021. ápr. 16. 17:05
 3/21 anonim ***** válasza:
100%

A férj és a volt feleség és a húgod intelligenciáján múlik minden.

Ha tudják felnőtt, értelmes ember módján kezelni a dolgokat akkor semmi gond nincs vele. Ha pedig a húgod gyerekes, hisztis a nő vagy a férfi pedig féltékeny vagy kicsinyes akkor kezdődnek a problémák.

2021. ápr. 16. 17:09
 4/21 anonim ***** válasza:
65%
Én nem bírtam. Nekem is mindig idősebb pasijaim voltak, de kétszer belefutottam én is kisgyerekes apukába. Akkor megfogadtam, hogy csakis felnőtt, vagy egyetemista "gyerekes" apukával kezdek. Az exszel mindig össze fognak tartozni a purdé(k) miatt. Nem bírtam elviselni a gyerekeiket, elkényeztetett, rumlis, trehány, szemtelen kölykök voltak. Természetesen én nem nevelhettem őket, mert nem vagyok az anyjuk, pedig néhányszor kikívánkozott volna egy két dolog. Én egy határozott, karakán nő vagyok, de még én sem bírtam. Öngyilkosság egy ilyen apukával összeköltözni. Sosem az új pár lesz az első, hanem a kölykök, és persze a helyzetet ki fogja használni az ex, főleg ha szép az új menyecske. Bosszúból csicskáztatja apukát, gyereket "otthagyja", stb. 23 évesen bőven nem lettem volna képes erre, és nem fogadnám el, most 32 évesen se menne többet.
2021. ápr. 16. 17:13
 5/21 anonim ***** válasza:
91%
A nálam húsz évvel idősebb pasiknak már unokáik vannak általában. XD
2021. ápr. 16. 17:14
 6/21 anonim ***** válasza:
77%
Nem. Nem a gyerek, hanem a korkülönbség miatt. Komoly kapcsolatban is baromi sok, előre borítékolhatod hogy özvegy leszel.
2021. ápr. 16. 17:14
 7/21 anonim ***** válasza:
75%

Még a sajátomat se szívesen nevelném, ha lenne.

Mondjuk épp ezért vállalok max szexkapcsolatot olyannal, akinek kiskorú gyereke van.

2021. ápr. 16. 17:16
 8/21 A kérdező kommentje:
Nem rólam szól a kérdés, de azért köszi.
2021. ápr. 16. 17:17
 9/21 anonim ***** válasza:
100%

Tudom, hogy nem, de a kérdésed az volt, hogy mi tennénk e azt amit a húgod. Erre meg a válaszom a fentebb láthatók.

Környezetemben ilyen kapcsolatok esetében mindenki csak szívott az egésszel, az ex mindig utálta az új nőt, a gyereket mindig uszította az anyja vagy az apja a másik ellen, épp e miatt a férj sosem szólt rá a kölkére, mert mi lesz akkor, szerencsétlen barátnő meg általában idegileg ráment az egészre. Aki ezt vállalja annak nagyon nagy türelemmel kell rendelkeznie, mert egy ilyen kapcsolatban mindig neki kell majd lemondania mindenről és ha gerinces típus, nem próbálja elmarni a pasit a gyerektől, akkor örökké csak második lesz.

2021. ápr. 16. 17:27
 10/21 anonim ***** válasza:
84%
A randik 98%-ban lemondásra kerülnek, természetesen a gyerek miatt. Volt hogy a pasi utolsó pillanatban szólt, úgy futottam le a budapesti IC-ről még indulás előtt. Ezután dobtam ki a francba. Soha többet kisgyerekes apukát, még ha gyémántból is lenne kirakva. #4.
2021. ápr. 16. 17:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!