Éreztétek már, hogy nem illetek a családotokba?
Tehát pl. a szüleid, meg úgy az egész famíliád alapgenetikája a végtelen tahóság, a végtelen trógerség és a végtelen sötétség, de te utódként viszont fényévekkel intelligensebb, kifinomultabb vagy valami megmagyarázhatatlan oknál fogva, és ne adj Isten, még a diplomáig is eljutsz.
Mint ha a gólya teljesen elnézte volna a címet.
Ez mivel magyarázható?
Ti ezt hogy kezelitek?
Nekem a szüleim szerencsére olyanok, hogyha nekem van egy adott hobbim (pl horgászat ) akkor megpróbálnak alkalmazkodni és nyitni a hobbijaim felé . Viszont sok haverom szülei nem ilyenek és én mindig azt mondom nekik hogy :
Nézd meg az ő álláspontjukat is .
Eddig sokat segített nekik így mindenkinek csak javasolni tudom hogy akik nincsenek jó viszonyban a szüleikkel csak beszéljék meg egymás álláspontjait és ez sok mindenben tud segíteni így nektek is csak ezt tudom javasolni.
Nekem van egy bátyám, mindig ő volt a kedvenc. Sose mondták ki, de mindig éreztem. Neki lehetett mindent ennyi idősen, nekem még most sem lehet semmit, pedig hónapok kérdése és felnőtté válok. Nem, ez nem csak hiszti, tényleg ilyenek, volt amikor már bezártak a házba, hogy ne tudjak elmenni itthonról. Apám úgy beszél velem mint a kutyával, ha egyszer bekattan neki valami, bassza meg mindenki, csak ő az okos. Aztán imádkozom, hogy ne üssön meg, mert arra is képes lenne. Eddigi kapcsolataim tönkretették, amiből vágdostam magam, annyira lelki nullává váltam. Ha találkozom valakivel apám fogja a fejét, majd itthon kérdőre von mi jogon mentem el 2 órára.
Ha elmondom a nézőpontom, mekkora hülye vagyok, mindig csak nekik van igazuk. Bátyám már lelépett, gondolom félnek, hogy én is. Volt egy idő amikor apám verte anyámat, erről anyám senkinek nem beszélt rajtam kivul. Azóta mindig egy véleményen vannak, sose tudok velük megbeszélni semmit.
Néha azon gondolkozom, hogy 2 hónap múlva hivatalosan felnőtt leszek, vajon bezárnak a házba, ne tudjak elmenni? Ha költözni akarok majd bezárnak, hogy ne tudjak elköltözni? Borzalom.
Mellesleg egyszer abban is volt részem, hogy anyámra fegyvert fogtak, ott azt hiszem ájulásból a mentő vitt el.
Kedves Kérdező!
Ha másokhoz hasonlítod a szüleidet akkor látni fogod, hogy azért minden embernek van hibája.
Nem a gólya egyáltalán nem vétette el a címet. Mert ha megnézed a híres emberek életútját akkor láthatod, hogy a nehéz körülmények az utódoknak lehetőséget ad a döntésre, hogy azon a színten marad amin a családja van, vagy odaszánja magát a változásra, erőfeszítéseket tesz hogy mássá váljon. Úgy tünik te éppen ezt teszed. Jól teszed, csak ne ess át a ló túloldalára, mert az életedet mégis csak az általad megitélt szüleidnek köszönheted. A mostani életutadon pedig azért vagy mert láttad a családtagjaid példáját és nem volt kívánatos számodra. Tehát a családod nélkül ma nem lennél az aki vagy. A te másságod, ha szeretet van benned irántuk, őket is változásra késztetheti. Így kap igazi értelmet egy ilyen furcsaság.
Nem, de azt már igen, hogy ők nem illenek hozzám. Pontosabban nem tudom minek kellett gyereket vallaniuk főleg faterom minek, mert anyám még anyáskodó, de apám teljesen instabil, következetlen és kiszámíthatatlan. Rossz apának bizonyult, olyan ember, akire kutyát se bíznék, nemhogy gyerek nevelést.
Szóval ők nem illenek gyerek mellé, nem a gyerekek. a gyerekek azok gyerekek....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!