Éreztétek úgy hogy soha sem lesz családotok?
Figyelt kérdés
23 éves vagyok, tudom fiatal, de már azért olyan korban vagyok, hogy "illő" lenne komoly kapcsolatban lenni. A volt osztálytársaim sorban kötik az eljegyzéseket, házasodnak (pl az egyiknek szombaton volt az esküvője) vannak akiknek már gyerekük van, a többség évek óta tartó kapcsolatban él. Nekem meg semmi...Egyre gyakrabban jut eszembe hogy vajon én eljutok-e odáig mint ők....2012. jún. 18. 21:26
1/9 anonim válasza:
Eljön a te időd is. Hidd el a te időd is eljön hamarosan. Nem kell sürgetni előbb érkezik meg a szerelem az életedbe.
3/9 A kérdező kommentje:
Áhh csak ez a bizonytalanság...Most tudom ez hülyén hangzik, de ha biztosan tudnám hogy 30 évesen lesz már családom, akkor nem stresszelnék ezen, de így...Lehet hogy soha sem lesz senkim.
2012. jún. 18. 21:34
4/9 anonim válasza:
érdekes, az én ismeretségi körömben inkább ritka, hogy 23 évesen eljegyzés vagy ilyenek :)
nem vagy elkésve, csak ne görcsösen keress párt, mert az riasztja a férfiakat :)
5/9 anonim válasza:
Igen, mindig ezt éreztem. Lassan 33 éves vagyok és nincs is családom. Hahh! Nemhogy családom, senkim sincs...
6/9 anonim válasza:
Én is ezt éreztem. Aztán 30 évesen megismerkedtem a párommal és van már két kisgyerekünk is:)
Előtte nem volt szinte senkim vagy nős volt az illető vagy én nem szerettem viszont vagy valami baj mindig volt. Már annyira boldogtalan voltam és hirtelen betoppant a párom az életembe.
7/9 anonim válasza:
Igen, és nem is lett (45 éves vagyok).
9/9 anonim válasza:
Igen, de lett. De nem az volt a cél, hogy család legyen, hanem először csak találni valakit, aki komolyan vesz és figyel rám.Szerintem még nem maradtál le semmiről.
30vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!