Éreztétek már, hogy nem illetek a családotokba?
Tehát pl. a szüleid, meg úgy az egész famíliád alapgenetikája a végtelen tahóság, a végtelen trógerség és a végtelen sötétség, de te utódként viszont fényévekkel intelligensebb, kifinomultabb vagy valami megmagyarázhatatlan oknál fogva, és ne adj Isten, még a diplomáig is eljutsz.
Mint ha a gólya teljesen elnézte volna a címet.
Ez mivel magyarázható?
Ti ezt hogy kezelitek?
Én inkább azt veszem észre a környezetemben, hogy még mindig a rendszerváltás előtt élnek és nem akarnak megváltozni, nyitni. Egyszerűen akkora a két világ között a különbség, hogy hihetetlen.
Szörnyű. 20F
Abba a családba sosem illettem, amibe beleszulettem. Nem tudtunk normálisan beszélni, hangos, durva, megbízhatatlan emberek, akik egymás kihasználásabol nyereszkednek. Én meg voltam a csöndes, komoly fura lany, aki nem bírta a zajt és elmentem olvasni, meg festeni
Azota sincs kapocs, és egyszerűen nem értik miért,elmagyarazni sem lehet nekik. Úgyhogy hagytam a fenébe. A saját családommal foglalkozom,ahol már nem vagyok ufó.
Ismere a problemat. Teljesen ugyanabban a cipoben jarunk. Nekem egy fel elt kellett h rajojjek menthetetlen az ilyen szitu.
A mostani fejemmel mar husz eve megszakitottam volna a kapcsolatot, mert csak kart okoztak nekem es a csaladomnak. Leginkabb az anyam.
Kb mostanaban tudtam tultenni magam rajta. Van nehany tanacsom ha erdekel?
6, 7#
Az igazság kimondása nem lenézés. Attól mert valaki a szülőd, még nem kell feltétlenül tisztelned és mindent elfogadnod.
Például én sem tudom, hogy anyám és apám hogy tudott két olyan embert létrehozni, mint én meg tesóm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!