Volt mar aki ferj/feleseg csalad utan megis vissza talalt az elso szerelmehez? Meg mindig ugyanazt ereztetek? Mukodott? Mennyi idosen jottetek ujra ossze es mi lett az addigi csaladotokkal?
anya nővére
16 évesen volt a fiújával kb 2 évig,majd mindketten megházasodtak,mással
egyiknek lánya,másiknak fia lett
sors akarta lehet,de mindketten megözvegyültek pár év különbséggel,rá pár évre összejöttek ismét,most már lassan 10 éve együtt élnek,a két gyerek nagyjából egyidős,jól kijönnek
én igy szeretném,hogy legyen.A volt páromat majd még 1szer vissza akarom kapni,de akkor OROKRE!!!!
Most van párom,majd lesz eljegyzés,meg kisbabánk is lesz...hiába imádom ot,mert nagyon jo ember,meg megbecsuljuk,tiszteljuk 1mást...de!!!akivel minket 1másnak teremtett a jo Isten,az az elso szerelmem.Hát ez van
Kedves masodik! Nem tudom hany eves lehetsz, de ha meg csak eljegyzes sem volt sot gyerek sincs akkor gondold meg hogy kivel kotod ossze az eleted! Hogy tervezed vissza kapni az exedet?
Tovabbi valaszoloknak irnam, hogy megtortent storyk erdekelnenek. Inkabb 30 folotti paroktol.
Sok mazochista nő él a földön :)
A kérdésre válaszolva én egy sztorit hallottam, egy ismerősöm, férfi mesélte. Volt neki egy nagy szerelme még tini korában, aztán az útjaik máshogy vezették őket. Aztán kb 40 éves volt mikor véletlenül összetalálkozott egy boltban a régi szerelmével, akinek addigra már gyerekei és férje volt. Az ismerősöm is a menyasszonyával élt. De a régi érzelmek fellángoltak, és kb 1 hónap alatt a nő bejelentette a férjének, hogy el akar válni, és az ismerősöm is szakított a menyasszonyával. A férj kiköltözött, az ismerősöm meg beköltözött. Érdekes módon a férj nagyon barátságos volt az ismerősömmel. amit nem tudott mire vélni. Aztán eltelt 1-2 hét, és az ismerősöm futva menekült a nőtől. Kiderült hogy az a bűbájos szexi nő már nem az a tündibündi angyalka, hanem egy sárkány. Szóval lelépett. Persze a menysszony már szóba se állt vele többet.
Nos van ilyen történet is.
Én 30 fölötti (így asszem megfelelek a legutóbbi kritériumnak) férfi vagyok, mostanában találkoztam a régi szerelmemmel, beszélgettünk. Most mindketten egyedül vagyunk, becsődölt kapcsolatokkal a hátunk mögött. Elég volt őt újra látni és megint kezdtem azt érezni, mint régen. Na ekkor már bántam a találkozást, mert anno is csak fájdalmat és csalódást okozott nekem, inkább újra elfelejtem, egyszer már sikerült.
Sorry, ha nem klappolt a válaszom a kérdéshez tökéletesen, de ilyen is van.
Hogy miért volt szükségszerű, hogy újra lássam, azt nem tudom, talán a sors próbát tett velem, hogy még ugyanolyan erős-e a kötődésem hozzá, hát szerencsére már nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!