Szép szülők szép gyerek, ronda szülők ronda gyerek?
Figyelt kérdés
Szerintetek általában igaz hogy ha a szülők szépek akkor a gyerekek is azok lesznek, viszon ha az egyik szülő ronda akkor esélyes hogy a gyerekek is azok lesznek? Én mondjuk nem tudom elképzelni hogy lehet valaki szép ha mindkét szülő ronda.
Mondjuk azért annyira nem csúnya lány még annak ellenére se hogy kicsit férfias az arcfelépítése.
2021. márc. 29. 16:05
22/30 anonim válasza:
20#
Fáj hogy tudok másokon szórakozni?
Tanuld meg hidd el jobb lesz :D
2021. márc. 29. 16:19
23/30 anonim válasza:
Ismerek olyan családot, ahol a szülők átlagosak, a két nagyobb gyerek is átlagos, bár ha ilyen skálán nézzük, inkább lefelé, mint fölfelé, viszont a legkisebb gyerek, aki egyébként véletlenül jött össze, egyszerűen gyönyörű! Meg olyan testvérpárt is ismertem, lányokat, akik kisebb korukban inkább a csúnyácskák közé számítottak, babának majdnemhogy rondák voltak, kiskamasz-kamasz korukra meg ellenkezőleg, inkább a szépek felé tolódtak el. Én meg pont fordítva sajnos, kisgyereknek elég helyes voltam, aztán kamasz korom után inkább az átlagos-nem túl szép kategóriába kerültem.
2021. márc. 29. 16:33
24/30 anonim válasza:
Általános iskolai barátnőm nem szép volt, hanem gyönyörű: Szép arc, szabályos arc arányok, részleteiben is szép (szép szemek, turcsi orr, szép vonalú száj), de összességében is kifejezetten szép.
Lett neki három olyan ronda lánya:((((((((
(De komolyan: Lóarcúak, lófogúak, kettő iker, azok a legrondábbak. A harmadik lány úgy mondanám, hogy jóindulattal megüti az átlagot).
Ja, férj is jóképű.
2021. márc. 29. 16:45
25/30 anonim válasza:
#24 a turcsi orrot ne keverd a piszével, a turcsi a malacorr😅Nem hiszem, hogy arra gondoltál.
2021. márc. 29. 16:48
26/30 anonim válasza:
Nem, szóval pisze orra volt (van is, most 40-es, nagyon szép még mindig).
2021. márc. 29. 18:34
27/30 anonim válasza:
Ugyanannyira esélyes minden kombináció
2021. márc. 29. 19:42
28/30 anonim válasza:
A szerelemgyerek kifejezésnek szerintem van alapja. Az olyan gyerekek, ahol a két szülő közt erős szexuális vonzalom és szerelem van/volt, azok szebbek. Ettől függetlenül van kivétel, egyik ismerős pár is két átlagon aluli külsővel rendelkező ember és gyönyörű kislányuk van, ettől függetlenül semmit sem jelent, hogy néz ki a gyerek 5 évesen. Láttam én már sok gyereket megcsúnyulni tinédzser korára és hihetetlen csúnya kisgyerekekből elképesztő, milyen gyönyörű felnőttek lehetnek.
2021. márc. 29. 21:29
29/30 anonim válasza:
A barátaink szépek. A nagyobb lányuknak gyönyörű arca van, a fiú is jóképű, de a legkissebb lány.... Hát ő amilyen szép kislány volt, nem is tudom h lett ilyen csúnya tini.
A férjem nem szép (de az enyém és szeretem 😊)
Én kifejezetten csinos vagyok. (bocsi, nem fényezni akarom magam) A 2 lányom nagyon szép. A fiam mégcsak az átlagos szintet sem üti meg. (nagyon bamba 😅)
Még jó hogy nem csak a külső fontos
2021. márc. 29. 21:53
30/30 anonim válasza:
Apám, nagyapáim jóképűek, anyám, nagyanyáim gyönyörűek voltak fiatalon, én viszont ronda vagyok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!