Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 17. éves fiamat hívják a...

17. éves fiamat hívják a barátai 3 napra Hajdúszoboszlóra. Elengedjem?

Figyelt kérdés

Megbízható, rendes gyerek, de ezt nem tudom, hogy elmondhatom-e a barátairól is.Egy nyaralóba mennének, felnőtt nem lesz velük.Mit csináljak?Engedjem?Ne engedjem?És ha engedem, milyen feltételeket szabjak?Akik voltak már ilyen helyzetben, azok válaszát megköszönöm.Meg a többiekét is.:)

33/N

2010. aug. 19. 20:46
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:

Attól még mert az anyuka korán szülte, egyáltalán nem biztos, hogy ő is gyereket akar. Ha fel lett világosítva (az én fiaimmal már elbeszélgettem ennyi idősen a szexről), akkor tud vigyázni magára. Kétlem, hogy egy 17 éves fiúnak a családalapítás lenne minden vágya, úgyhogy ettől nem kell félni.

Én elengedném, pedig én is aggódós anyuka vagyok. Tutira én csomagolnék be neki, hogy minden ott legyen, amire szükség lehet. Én is kikötném, hogy nem rúghat be és minden este felhívnám, hogy minden rendben van-e.

Ja, és a lényeg: beszélnék a másik két szülővel is, akinek a gyerekeivel Hajdúszoboszlóra megy.

2010. aug. 25. 14:55
 42/44 anonim ***** válasza:
ha jól nevelted, nem lesz semmi gond. bizz benne. mondd neki hogy azert engeded el, mert bizol benne, stb.
2010. aug. 25. 15:19
 43/44 A kérdező kommentje:

Ma 6 óra felé jönnek meg.Beszéltünk minden este, tegnap ő hívott hamarabb.Remélem nem lesz semmi baj.Muszáj volt ezen is átesnünk.

Köszönöm a rendes válaszokat.

2010. aug. 26. 11:14
 44/44 A kérdező kommentje:

Megjött épségben!

Semmi gáz nem volt, a nyaralót a srác szülei fullra feltöltötték, cola minden mennyiségben, édesség, kaja.

Mehet máskor is, nem csalódtam benne!

2010. aug. 27. 20:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!