Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 17. éves fiamat hívják a...

17. éves fiamat hívják a barátai 3 napra Hajdúszoboszlóra. Elengedjem?

Figyelt kérdés

Megbízható, rendes gyerek, de ezt nem tudom, hogy elmondhatom-e a barátairól is.Egy nyaralóba mennének, felnőtt nem lesz velük.Mit csináljak?Engedjem?Ne engedjem?És ha engedem, milyen feltételeket szabjak?Akik voltak már ilyen helyzetben, azok válaszát megköszönöm.Meg a többiekét is.:)

33/N

2010. aug. 19. 20:46
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
25%
Semmi köze a kettőnek egymáshoz, hogy ő fiatalon szült. Attól még ő nem biztos, hogy...
2010. aug. 19. 21:22
 22/44 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem kár volt kiírni a korodat, mert amint látod, pár ember ezen kattog. Nem is értem miért írtad oda, nincs túl sok köze a kérdéshez, itt inkább a fiad kora a mérvadó.

Amúgy én elengedném, engem is elengedtek ennyi idősen több napra, fesztiválra is, aztán még élek, pedig én ráadásul lány vagyok. Igaz, engem az akkori barátommal engedtek, aki idősebb volt, tudták, hogy vigyáz rám. De egy 17 éves fiú, ha jól lett nevelve, akkor tud magára vigyázni. Csak tényleg hívjon gyakran, meg a haverjai telefonszámát is kérdd el. Jól jöhet, ha neki lemerül a telója és nem veszi észre, vagy őt nem tudod elérni, és elkezdenél izgulni, hogy mi történt, akkor nem kell egyből odafurikázni, mert lehet, hogy szimplán csak nem hallotta, hogy csörög. Garantálom, hogy elég lesz egyszer felhívni valamelyik haverját, és többet nem felejt el telefonálni a megbeszélt időben :D Esetleg a haverok szüleivel nem ártana beszélned, hogy ők mit gondolnak, ők milyen feltételekkel engedik el a gyerekeket.

2010. aug. 19. 21:24
 23/44 anonim ***** válasza:

sztem engedd el. Én 19 vagyok és lány. Engem nem engedett el anya idén nyáron a barátaimmal. Azóta is rosszul esik ha arra gondolok, hogy nem volt képes megbízni bennem annyira hogy elengedjen. Baráti társasággal mentem volna, csak ő személyesen nem sokukat ismeri. ez volt az indok h miért nem, JA meg az, hogy 3-4 autóval mentünk volna, és szerinte ez veszélyes friss jogsival. Hiába mondtam, hogy a legfrissebb is 2 éves jogsi, nem volt érdekes.

Engedd el, mert ha nem látja, hogy bízol benne az rosszul fog neki esni nagyon.

2010. aug. 19. 21:24
 24/44 anonim ***** válasza:
Na ide figyeljetek, lány létemre 16 éves koromtól anyámék bárhova elengedtek akár napokra is a haverokkal. Persze volt pia, fü, nagy tombolások, de nem haltam semmibe bele, nem eröszakolt meg senki, és nem estem teherbe se. Nyugodtan engedd el, mert ha nem teszed, akkor szivatni fogják a barátai, hogy 17 évesen anyuci annyira félti, hogy nem engedi el. Ebben a korban bulizásra van szüksége.
2010. aug. 19. 21:26
 25/44 A kérdező kommentje:

21:20

Szerintem te a saját gyerekednek szabd meg, hogy mit tehet, meg mit nem.Mi ebben a durva?Az hogy fiatal anyaként is felelősség teljesen viselkedek?Hogy féltem fiú létére?Azért mert az öcsém lehetne, mindent rá kellene hagynom?A fiam a város egyik legjobb iskolájának tanulója, kertvárosban lakik, mellesleg a saját házában, ahol mi csak haszonélvezők vagyunk.

De ez most már OFF,nem ez volt a tárgy.

2010. aug. 19. 21:27
 26/44 anonim ***** válasza:
49%

Amúgy a barátom anyukája 17 évesen szült először. Most 44 éves, tehát van egy 27 éves fia. És elmondom, Egyedül! felnevelt 3 gyereket, mert az apjuk meghalt! És mindent megtett, hogy ne nélkülözzenek! Nem értem, most ebben mi a baj, hogy korán szült. Lehet nem tervezte,de nem akarta elvetetni. Senkinek semmi köze hozzá.

Nyugodtan engedd el.Nem kisbaba, nyilván iszogatnak, de van anmyi esze, nem csinál butaságokat!

2010. aug. 19. 21:28
 27/44 anonim ***** válasza:
Engedd de óvszert csomgagolj...
2010. aug. 19. 22:45
 28/44 anonim ***** válasza:
Te voltál már hasonló helyzetben, hiszen fiatalabb voltál, mikor szültél, mint most a fiad, úgyhogy tudod, mit tegyél. Nem kell másokat megkérdezned.
2010. aug. 19. 23:04
 29/44 anonim ***** válasza:
Egyébként nem rosszindulatból, de előfordulhat, hogy ha nem engeded el, majd ő fogja a fejedhez vágni, hogy hány évesen is szültél...
2010. aug. 19. 23:12
 30/44 anonim ***** válasza:

szia!

én 23 éves anyuka vagyok, lányom van. én biztosan elengedném, mert ha tiltom csak azért is csinálja, magamból kiindulva:) ha megbízol benne, engedd el, ha nem akar vmit nem fogja megtenni csak mert unszolják

2010. aug. 20. 09:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!