Mennyire kell tartani megbetegedestol, a furdozes miatt, ha 2 es fel eves gyerekkel megyek Hajduszoboszlora?
Figyelt kérdés
Mivel tudnam erositeni az immunrendszeret?2011. jún. 13. 09:22
1/5 anonim válasza:
2 és fél éves már nagy!!!!Ne féltsd szerintem:)
2/5 anonim válasza:
Amikor oda mentünk nyaralni kiskorunkban mindig betegen jöttünk haza vagy a tesóm vagy én. Ekkor az orvosunk azt javasolta, hogy Normaflort kell szedni, mert ha véletlenül belekortyolunk a vízbe (ami előfordul...) akkor ez megöli a baktériumokat a bélben. Bevált. Mi is meleg vizes fürdőhelyre fogunk menni idén, a másfél éves kislányomnak egy héttel előtte elkezdem adni.
3/5 anonim válasza:
A 2,5 éves már tényleg nagy, nem kell ennyire félteni, mert általában az ilyen "túlféltett" gyerekek könnyebben betegszenek meg. Esetleg valami gyerek multivitamint adj neki minden nap, és semmi gond nem lesz. Az, hogy megbetegszik, mindig benne van a pakliban, felesleges ezen parázni.
4/5 anonim válasza:
Szerintem a 2. hozzászóló nem mond hülyeséget! A normafolre a bélflórát helyre állítja és jó immunerősítőnek is. Amúgy szerintem nem lesz semmi baja, bár gyógyvízbe nem vinném rendes strandra nyugodtan!
5/5 anonim válasza:
Egy bőrgyógyász szerint 3 éves korig nem javallott a strand. A kerti pancsi igen, ahol csak a baba mászik a gumimedencébe!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!