Mit vigyünk magunkkal a nyaralásra (12 hónapos gyerkőccel)? 3-5 napra megyünk Hajdúszoboszlóra, még nem tudom hova, így még nem tudom, milyen felszerelés lesz a szállodában, mennyire bababarát.
Praktikus tanácsok kellenének tapasztalt nyaralós anyukáktól. Eddig így fest a lista:
- napi babaápolási kellékek (pelus, popsitörlő, krém, fürdető),
- kis pléd, amivel takarózik, amit szeret,
- naptej, úszópelus, kis bugyi, köntös vagy fürdőlepedő, gumipapucs vízpartra,
- hűvös és meleg időre való ruha, pizsama,
- evőeszközei, termosz, előke, az ivókulacsa,
- játékok vízbe és szárazra, könyvek,
- mini patika (fájdalomcsillapító, lázcsillapító, napégésre, szúnyogcsípésre, plusz szúnyogriasztó, gyomorrontásra valami, gyors sebellátó felszerelés)
- babakocsi - ha a szálloda nem ad,
- ágy nem kell, mert velünk alszik még a lányom, tehát a franciaágy tökéletesen megfelel.
Mit hagytam ki?
A cumi, az igen, tápszer nem kell, mert nem használunk.
Orrszívó minek? Vésztartaléknak, ha megfázna vagy van valami amire jó fürdés után esetleg?
Kiskádat nem gondoltam volna, mert amúgy is nagykádban fürdik, gondoltam ölembe ül és lezuhanyoztatom.
Úszógumiról jutott eszembe: kismedencéjét érdemes magunkkal vinni? Pancsoló.
Gumipapucsa van, aminek hátra lehet hajtani a pántját szandinak, csak addig gondoltam, amíg vízközelben vagyunk, hogy ne a 8ezres szandált vizezzük állandóan. Vagy ez így nem jó?
Fogkefe, tényleg!
Bébiételt nem viszek, mert nem eszi meg, legfeljebb előre elkészítek neki valamit, nem tudom még, hogy' lesz.
Kalcium, méhallergia jó gondolat, köszi.
Köszönöm, sokat segítettetek!
Mindenkinek szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!