Még van időm vásárolni, míg a baba meg nem érkezik. Volt-e nálad olyan felszerelés, amit nem vettél meg, mert először feleslegesnek tűnt, de utóbb kiderült, hogy kell?
Szia!
Én a pólyával jártam így. Világ életemben pólyaellenes voltam, a kölcsönkapottat is visszaadtam, mondván nem a múltszázadban élek.
De amikor megszületett a kisfiam, és a kórházban csak pólyában és egy bodyban volt, rájöttem, hogy jó ötlet. Nagyon könnyű volt fogni, tartani, és még melegítette is.
Amikor mentünk haza a kórházból, az első dolgunk az volt, hogy a bababoltba beugrottam egy hagyományos pólyáért. 3 hós koráig abban aludt, nagyon jó dolog volt:)
Hirtelen ez jutott eszembe:)
kenguru, gondoltam ráérek majd ha ül.. de van újszülötteknek való is, a babakocsin kívűl kell még egy hordozó.
Illetve csak két takarót vettünk neki, az kevésnek bizonyult.
más hirtelen nem jut eszembe.
Amit megvettem előre, és azt gondoltam áá nem is annyira fontos és mégis nagyon szükséges: BÉBI-MANIKÜRKÉSZLET
A babáknak nagyon gyorsan nő a körmük és kétnaponta vágni kell hogy ki ne karmolja az arcocskáját:)
A kisfiam 3 hónapos és éppen most tapétázunk, mert mi naivak egyszínűre kifestettük a szobácskáját. Hááát nagyon unta, ezért most nagy macimintásra cseréljük le. Megmutattam Neki és elkezdett hozzájuk "beszélni":)))
Még a zenélő körforgó jutott eszembe, valamint a pihenőszék - nekünk nagyon bejöttek.
Lázmérőből elég a hajlítható végű digitális, kb. 1.000 Ft, mert a fül és homlok hőmérők pontatlanok.
Nekünk nagyon nem jöttek be a belebújós fejű vastagabb pulcsik - ezért elől gombolhatóakat, ill. zippzárosakat vettünk.
Szia!
Cumitartólánc...amikor viszem le a lépcsőn, hogy megyünk sétálni, fixen kiköpi a cumiját:)
Orrszívó.
Zsákok: amíg nagyon béna voltam, ő meg nagyon össze volt gömbölyödve, nagyon könnyű volt zsákba bújtatni. vannak vékonyabb típusúak is:)
A falra mi matricákat tetünk. Lehet venni minden nagyáruházban (építősben) ilyen dekor matricákat. A mienk Némós. Imádja.
Mellbimbóre krém.
Meglepően sok textilpelus megy el a büfikre ilyenekre.
A pólyát én bánom, hogy nem vettünk...gyakran kellett plédbe pólyálni, mert a kis kezeitől, ahogy kalimpál velük megijed. nem tudja, hogy az az övé, és totál bepörög (alvás helyett).
Mi útólag tettünk a kocsiba ilyen napvédőt.
Most ennyi jut eszembe! Boldog babázást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!