Nem esztek zöldséget, gyümölcsöt, így nincs otthon sosem, vagy mit oldjon meg?
2021. márc. 23. 14:03
22/51 anonim válasza:
Csinálja, majd tanul belőle.
2021. márc. 23. 14:04
23/51 anonim válasza:
Ha ki akarná próbálni, támogatnám. Én is évekig voltam vegán. Sőt, ha lenne rá lehetőségem vissza is térnék ehhez a táplálkozáshoz.
Örülnék, ha együtt fedezhetnénk fel a nyersvegán konyhát.
2021. márc. 23. 14:06
24/51 anonim válasza:
Én is elvinném egy gaszttoenterológushoz, hogy megtudja, mennyire egészséges vagy mennyire nem.
2021. márc. 23. 14:13
25/51 anonim válasza:
20-as, az nem elég bizonyíték, mert a kettő között nincs ok-okazati összefüggés, tehát az érvelésed fals.
A vércsoport diéta hatásosságára pedig a mai napig nem létezik tudományos bizonyíték. Néztem ilyen diétákat és elég nevetségesek. Mindig eszembe jut ilyenkor, hogy amikor pl. kórházakban, kollégiumokban, börtönökben, táborokban, menzákon ugyanazt eszi a több különböző vércsoportú ember, miért nem lesz baja egyiknek sem?
2021. márc. 23. 14:15
26/51 anonim válasza:
21!
Nálunk van zöldség, gyümölcs is itthon. Ettől még simán éhenhalna. Csak nyers zöldségből és gyümölcsből több kilót kellene naponta fogyasztania.
2021. márc. 23. 14:16
27/51 anonim válasza:
Nem. Nekem halt meg ismerősöm májelégtelenségben, amit csak erre tudtak visszavezetni, hogy valami le nem bomlott növényvédőszer okozhatta, ő is nyers-vegán volt :(
2021. márc. 23. 14:16
28/51 anonim válasza:
Nekem meg halt meg ismerősöm mert kolbászon és zsíros kajákon élt...de persze az a normális kaja, a zöldség meg gyümölcs meg nem az.
2021. márc. 23. 14:18
29/51 anonim válasza:
28, te csak végletekben gondolkodsz? Csak egy Sith tárgyal végletekben.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!