Támogatnátok a lányotokat abban, hogy mostantól nyers diétán éljen, azaz csak nyers zöldség-gyümölcs, magvak lennének a terítéken?
Én úgy tudom, hogy a nyers diétánál is lehet hevíteni az ételt, csak egy bizonyos hőfok fölé nem. Így akár főzött ételek is készíthetők, vannak ilyen receptek. Én mindenképp először próbálnám a sima vegánság felé terelni, ha az megvan, és tetszik neki, felőlem legyen nyersvegán, de ez már egy fokozott odafigyelést igényel, ezért a sima vegánsággal kezdeném.
A 17 évesek elég önfejűek tudnak lenni, szerintem a nem megengedés itt nem játszik, nem tuszkolhatom belé a csirkét. Viszont mivel a lányom, és fontos neki az egészsége, ezért én is utánaolvasnék a dolgoknak, elmondanám a veszélyeket, hátrányokat, és persze az előnyöket is. Ha tényleg el szeretné kezdeni, akkor pedig segítenék neki, hogy úgy lehessen ezt kivitelezni, hogy ne legyenek hiánybetegségei, és a megfelelő tápanyagokat és tápértékeket vigye be.
En tamogatnam, mert 1 hetig se birna. Egyreszt, nem lenne sok energiaja, de ez az egyik dolog, a masik az, hogy a sok nyers zoldseg puffaszt, nehezebben emesztheto, savat csinal, ami kellemetlen.
A magok detto ugyanez, ha tul sok kesudiot eszek peldaul neha, akkor ugy megfajdul a hasam, hogy fel se birok allni.
Arra azert figyelj kerdezo (gondolom te vagy a lany), hogy ne gyumolcson elj, mert ugyan jobban laktat, de a sok gyumolcscukor nem tesz jot a szervezetnek.
Azt csinál, amit akar, de támogatni nem támogatnám.
Egyébként valamennyire értek is a témához, mert személyi edző és rehabilitációs tréner vagyok, és együtt dolgozom több dietetikussal is, meg egyébként is érdekel a táplálkozás, mint téma.
Nem értem, miért jó egész nap főkeg cukrot és zsírt enni, vagy hogy visz be elegendő fehérjét így, vagy hogyan lesz így élvezeti értéke a kajának, de mondom, ez az ő dolga. Én biztosan nem főznék külön az aktuális hóbortja miatt.
"Akik nem támogatnák, azok lefognák és belé tömnék a “rendes kajat” (jelentsen ez bármit is)?"
Nyilván nem ezt jelenti, hanem azt, hogy továbbra is normális ételeket főznék. Ha neki nem tetszik, akkor oldja meg maga anyagilag a nyersdietajat.
17-es vagyok,le vagyok pontozva,mert egyesek szerint a vércsoport nem számít.
Azt tudtátok,ha egy A-nak beadnak egy B-s vérét meg....ik?
Ez nem elég bizonyíték?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!