Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tiltott gyümölcs, mit tegyek...

Tiltott gyümölcs, mit tegyek hogy elfelejtsem?

Figyelt kérdés
Van egy fiu, aki nagyon bejön...A srác valami iszonyú vicces, olyan a humora hogy komédiásnak is elmehetne a TV-be, túlzás nélkül. De tök komolyan is el lehet vele beszélgetni, nagyon rendes és törődő is. A munkától sem menekül. Nem akartam beismerni magamnak, hogy tetszik, de ez van...sajnos tetszik. Ritkaság az ilyen ember. És persze, hogy foglalt.. nem akarom szétzúzni a kapcsolatát, valahogy el kellene felejtenem, de nehéz, mert pont minden tetszik benne és nem vagyok emigy egy pasizós típus, egy pasim volt eddig, hisszabb kapcsolat volt, 22 vagyok.. a munkahelyeink meg 50 méterre vannak egymástól, el sem tudom kerülni... mit tegyek?
2011. márc. 16. 21:54
 1/10 anonim ***** válasza:
47%
Ha ennyire löki neked a rizsát, akkor te is bejössz neki. Viszont tudj róla, hogy melletted lesz még, mikor kikezd a következővel. Ha ez így jó, ugorj bele. Ha nem, akkor hitesd el magaddal, hogy csak jó színész, könnyebb lesz lemondani róla.
2011. márc. 16. 21:58
 2/10 anonim ***** válasza:

"Ha ennyire löki neked a rizsát"

Ezt a kérdező pontosan hol írta?

Nekem csak az jött le, hogy beszélgettek. Az emberek szoktak ilyesmit.

2011. márc. 16. 22:03
 3/10 A kérdező kommentje:
Azt hiszem a kapcsolat, amiben benne van, már pár éves..szóval nem egy csajozós típus. Amikor meg rájön a bolondéria, akkor nem lehet mellette megmaradni, görcsöt kap a hasunk a röhögéstől. Elképesztő figura. De inkább csak távolról szemlélem, nem tudom, mi márt tehetnék
2011. márc. 16. 22:07
 4/10 anonim ***** válasza:
0%
Második, tök jó és használható tanácsot adtál a kérdezőnek. Ezért van a GYK. :)
2011. márc. 16. 22:11
 5/10 anonim ***** válasza:
Én azt hittem 15 vagy a szöveg színvonala szerint :)
2011. márc. 16. 22:17
 6/10 A kérdező kommentje:
Jah, lehet mert már megszoktam hogy senki sem vesz komolyan... ugy is bánnak velem az emberek, mint egy tinivel,ugy beszélnek hozzám meg lekicsilányoznak a 160 centim meg a pofikám miatt, kis törékeny vagyok, cukimuki ugy is nézek ki mint egy 15-16 éves, eképp is kezelnek. Idegesítő..
2011. márc. 16. 22:22
 7/10 A kérdező kommentje:
Utolsó, az idegesítőt nem neked szántam, csak eszembe jutottak egyes esetek
2011. márc. 16. 22:23
 8/10 anonim ***** válasza:

Nem baj az légy sokáig ilyen fiatalos.

Látod én még látatlanban is látom rajtad :)

2011. márc. 16. 22:26
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2011. márc. 16. 22:29
 10/10 anonim ***** válasza:

Ohh, hát ez elég szomorú helyzet! Mióta tetszik neked ez a fiú? Ha viszonylag új a "kapcsolat", akkor szerintem hagyd ülepedni, hátha idővel kiábrándulsz vagy megbékélsz a helyzettel.

Ha viszont már régóta reménytelenül fűt az a szerelem, akkor lehet jobban járnál, ha valahogyan a tudtára adnád, hogy milyen kár, hogy foglalt, és elkelt az egyetlen jó pasi a piacon:) Talán átértékeli a dolgokat, gondolkozik, bár nem tudom, jó-e az, ha elhagyja érted a barátnőjét. Hiszen felmerül a kérdés, vajon nem teszi-e ezt meg veled is később?

A másik verzió az, hogy jót nevet a "vallomásodon", és minden megy ugyanúgy, ahogyan eddig. Ebben az esetben egy hosszabb szabadság, utazás, barátok, esetleg új pasi talán elhomályosíthatná az érdemeit:(

Amúgy nem hinném, hogy te zúznád szét a kapcsolatát, ha melletted kötne ki. Nem vagy rámenős, csábító, gátlástalan.. Ha ki akar lépni a kapcsolatából, akkor így is úgy is ki fog. Bár a leírásod alapján ez nem túl valószínű..:(

2011. márc. 16. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!