Tiltott gyümölcs, mit tegyek hogy elfelejtsem?
"Ha ennyire löki neked a rizsát"
Ezt a kérdező pontosan hol írta?
Nekem csak az jött le, hogy beszélgettek. Az emberek szoktak ilyesmit.
Nem baj az légy sokáig ilyen fiatalos.
Látod én még látatlanban is látom rajtad :)
Ohh, hát ez elég szomorú helyzet! Mióta tetszik neked ez a fiú? Ha viszonylag új a "kapcsolat", akkor szerintem hagyd ülepedni, hátha idővel kiábrándulsz vagy megbékélsz a helyzettel.
Ha viszont már régóta reménytelenül fűt az a szerelem, akkor lehet jobban járnál, ha valahogyan a tudtára adnád, hogy milyen kár, hogy foglalt, és elkelt az egyetlen jó pasi a piacon:) Talán átértékeli a dolgokat, gondolkozik, bár nem tudom, jó-e az, ha elhagyja érted a barátnőjét. Hiszen felmerül a kérdés, vajon nem teszi-e ezt meg veled is később?
A másik verzió az, hogy jót nevet a "vallomásodon", és minden megy ugyanúgy, ahogyan eddig. Ebben az esetben egy hosszabb szabadság, utazás, barátok, esetleg új pasi talán elhomályosíthatná az érdemeit:(
Amúgy nem hinném, hogy te zúznád szét a kapcsolatát, ha melletted kötne ki. Nem vagy rámenős, csábító, gátlástalan.. Ha ki akar lépni a kapcsolatából, akkor így is úgy is ki fog. Bár a leírásod alapján ez nem túl valószínű..:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!