Mi okozza azt, ha egy szülő kivételezik a gyerekeivel?
Hárman vagyunk testvérek, két lány, 1 fiú (a fiúval ikrek vagyunk). Ő mindig drágább holmikat vehet, mint mi, későn érhet haza este, nem piszkálják apróságokkal, mint pl. nővérkémet.(Apróság pl. hogy valami elöl van a szobában, és nem a helyén. A bátyám a legrendetlenebb közülünk, mégis nővérkémmel kiabálnak emiatt állandóan.) Ja és persze a barátnője miatt sem szólnak, pedig a nővéremet k*rvázták már le azért, mert volt több barátja. (Nővérkém 16 évesen, bátyám 14 évesen ápolt ilyen viszonyoakt.)
Szerintem ez azért van, mert
-ő fiú, és a nővérkém után már vágytak az ősök egy fiúra,
-apám fejébe vette, hogy a nővérkém zabigyerek és nem az övé,
-apám eleve egy hímsoviniszta, diszkrimináló, kevély, beképzelt személy; aki szerint midnen nő hülye.
Én azt tudom csinálni, hogy jól tanulok, jó kislány vagyok. De annyira kivagyok, hogy most, 14 évesen nyugtató kell szednem. Kinéztem jó messze innen egy nekem megfelelő iskolát, ahova át akarok kerülni és kollégiumban lakni.
14/L
15:50
Nagyon sajnálom :( Nálatok a dolog komplikáltabb, én így felnőtt fejjel azt mondom teljesen igazak a feltételezéseid, valóban ez lehet az ok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!