Ki a fontosabb nektek, férfiak? Ki áll közelebb a szívetekhez? Gyerek vagy a feleségetek?
A gyerekem.
A feleségemet is szeretem, de ha például megcsalna, vagy bármi hasonló történne velünk, egyértelmű, hogy nem képezné az életem további részét.
Míg a gyerekünket - hiába repül ki -, életem végéig támogatom, és mellette leszek, bármit is csináljon.
44!
Gratulálok, megfogták a lényeget. A válaszoló csak egy példát mondott. A 21. században azért nem annyira ritka hogy megcsalják egymást a párok. Szeretem, imádom a feleségemet, nem töltök minden időt azzal hogy na vajon mikor fog megcsalni, mert nehezen nézem ki belőle. Ettől függetlenül bármi megtörténhet.
47!
Miért baj az ha valaki reálisan látja a dolgokat? Számodra a 0-val egyenlő a valószínűsége, hogy a párod meg fog csalni? Tudod elég sok minden megtörténhet az életben, amire nem is gondolnál ;)
48!
Én bízom a páromban, szeretem őt és azt gondolom, hogy nem tenné meg. De jelenleg 15 éve vagyunk együtt, még jópár év van előttem. Honnan tudhatom, hogy megromlik-e majd a házasságom? Honnan tudhatom, mi lesz 20 év múlva? Az, hogy valaki számításba vesz esetleges negatív dolgokat is, még nem jelenti azt, hogy nem bízik benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!