Ki a fontosabb nektek, férfiak? Ki áll közelebb a szívetekhez? Gyerek vagy a feleségetek?
Szerintem alap, hogy a házastársadat szereted jobban.
A gyereket is, de ő előbb-utóbb kirepül a feleségeddel meg még jó esetben leélsz utána vagy 20 évet.
Ez az úgynevezett “kirepülés” ami nagyon nagy probléma a magyar emberek fejébe...
Emiatt vállalnak olyan emberek is gyereket, akik azt hiszik, hogy 18 évig tart a szülőség, amikor a gyerek elérte ezt a kort akkor meg költözzön el.
A parom az eletem resze regota, a kisfiam pedig az eletem ertelme. Szivembol szeretem a parom, szivembol a kisfiam. Teljesen mas szeretet a ketto, ez nagyon idiota kerdes.
Az a hozzaszolas kimondottan jokedvre deritett, hogy gyereket el kell engedni, de a feleseget orokke valasztod, hat csak gratulalni tudok, ha a sajat veredet elobb engedned el, mint egy not. Imadom hogy olyanok kommentelnek akiknek nincs is gyerekuk :D
Szerintem ez a kérdés alapvetően hülyeség, mert a szeretetnek nincs olyan kézzel fogható mértékegysége, mint az élelmiszereknek. Ez nem olyan, hogy ha valakinek egy X-el többet adsz, akkor másnak 1 X-el kevesebb jut. A házastárs, a gyerek meg akár a saját szülők által érzett szeretet teljesen más jellegű, ezért még összehasonlítást sem igazán lehet csinálni köztük.
Persze, az egyértelmű, ha valaki nem szeret vagy kevésbé szeret valakit, de simán lehet két embert - pl. házastársat és gyereket - ugyanannyira szeretni, csak másképp. Mint két gyereket vagy két unokát.
#1. Vagyok!
Egyébként tényleg nem annyira jó ötlet sorrendet felállítani, mert a két külön típusú szeretet az nehezen összehasonlítható.
Ettől függetlenül én tudom a választ és őszintén válaszoltam is...
Az, hogy a gyerekeimet jobban szeretem mindennél és ez egy olyan érzés ami nem hasonlítható semmi máshoz, attól még ez nem azt jelenti hogy a feleségemet ne szeretném nagyon.
Engem a szüleim nem igazán szerettek, pedig szerintem egy szülőnek ez az elsőszámú feladata...
Én igenis csalódok abban, aki képes a párját vagy a szüleit jobban szeretni a saját gyerekeinél.
Ez csak az én véleményem, de le lehet pontozni ismét...
Bár a válasz hasznos, hiszen csupán arra válaszoltam ami kérdés volt.
De ha nem tetszik, hogy valakinek a gyerekei az elsők, akkor nyugodtan pontozzatok le, igazából csak magatokat minősítitek vele...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!