Ki a fontosabb nektek, férfiak? Ki áll közelebb a szívetekhez? Gyerek vagy a feleségetek?
Figyelt kérdés
2021. márc. 20. 09:28
A kérdező szavazást indított:
Feleség
Gyerek
65 szavazat
1/58 anonim válasza:
A gyermekeim...
Nagyon szeretem a feleségemet is, de az a szeretetnek egy egészen új foka amit a fiam és a lányom iránt érzek.
Mielőtt a világra jöttek, ezt el sem tudtam volna képzelni, hogy van ilyen.
Tudom, hogy a feleségem nagyon szeret engem, de csalódnék ha megtudnám hogy jobban mint a gyerekeinket.
2/58 A kérdező kommentje:
1.lehet a feleséged meg téged szeret jobban....
2021. márc. 20. 09:40
3/58 anonim válasza:
Amelyik épp úton van a sörömmel a kezében a hűtő és köztem.
4/58 anonim válasza:
A "helyes" az, ha az ember a partnerét szereti jobban. A gyerekeit el kell engednie, a partnere -há jól valasztott- vele marad élete végéig.
5/58 A kérdező kommentje:
#4 én is hasonlóan gondolom. Nyilván a gyereket is szeretni, kell, törődni vele. De ne helyezzük már állandóan előtérbe...
2021. márc. 20. 09:47
6/58 anonim válasza:
Ritka hülye kérdés. Egyformán szeretem őket, de nyilván egészen más minőségben.
7/58 anonim válasza:
Nem az előtérbe helyezés volt a kérdés. Nyilvánvalóan az kell hogy előtérbe kerüljön, akinek adott pillanatban arra nagyobb szüksége van. Ha pl a csecsemő éhes, azt kell előbb megetetni, utána szexelni.
8/58 A kérdező kommentje:
#6 gondold így, de egyáltalán nem hülye kérdés. Amúgy örülök neki.
2021. márc. 20. 09:49
9/58 A kérdező kommentje:
#7 értsd jól a kérdést. Láss bele a kérdésbe. Amúgy igazad van.
2021. márc. 20. 09:49
10/58 anonim válasza:
“ Szegény feleseged.. Na ezert nem lesz soha gyerekem.. Mert undorító módon már senki sem fog engem szeretni.... “
Pfff
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!