Férfiak ti mit szólnátok hozzá ha a feleségetek esküvő után 2-3 évvel úgy dönt hogy megváltoztatja a nevét?
Figyelt kérdés
2021. márc. 4. 17:26
1/26 anonim válasza:
Már megijedtem, hogy a nemét, mert az probléma lenne. A neve nem annyira.
2/26 anonim válasza:
A szokasos, nulla hatterinformacioval bebofogott 'provokativ' kerdes, hogy aztan a valaszoktol fuggoen ujabb es ujabb reszletek bukkanjanak fel, amik amugy totalisan megvaltoztatjak az eredeti kontextust.
De tudod mit, ugyis csak vitat akarsz szitani, tessek: en elvalnek tole.
3/26 anonim válasza:
nem vagy komplett....
Én nő vagyok, de tudom a férjem álláspontját, mivel én változtattam nevet.
Valójában túl sok beleszólása nincs a férjnek.
Az a lényeg, hogy a feleség olyan nevet viseljen, amit szeret.
Ha pl. meggondolja magát és mégse akár Kovács Jánosné lenni, akkor a férj nem szólhat bele, nem szabadna ezen megsértődnie vagy ilyesmi.
4/26 anonim válasza:
Van olyan házaspár a családomban, akik 30+ éve házasok, és a nő a 30. évfordulójuk után valamit variált a nevén, anno csak sima xy - né lett a férjezett neve. Az én nevem a férj vezetékneve + saját keresztnevem lett, és ez nagyon megtetszett neki, innen indult a dolog, ennyit tudok. Nem volt semmi cécó, azt mondta a nagybátyám, hogy ő ebbe nem szól bele, köztük minden oké ugyanúgy, mint addig. Régen más volt a szokás, most már több lehetőség van a nèvviselésre, igazából őt hidegen hagyja, hogy az asszony neve hogy szerepel eztán a hivatalos papírokon.
5/26 anonim válasza:
Én csak simán aoha nem venném fel a férjem nevét. Nagyon szeretem, életem végéig szeretni fogom és mindent megteszek, hogy harmonikus kapcsolatunk legyen, de büszke vagyok a nevemre és az egyéniségemre.
6/26 anonim válasza:
Nekem teljesen mindegy, mi a neve a páromnak. Ez egyáltalán nem mérvadó a vele való kapcsolatom szempontjából.
8/26 anonim válasza:
Azt cserél amit akar, a nemén és rajtam kívül.
9/26 anonim válasza:
Nem érdekelne. Az én feleségem egyébként nem vette fel a nevemet, és én sem az övét, nekünk pedig így jó.
10/26 anonim válasza:
... es senki nem veszi eszre, hogy a kerdes ho'tt kamu...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!