Hallottál már olyat, hogy valaki nemet mondott az oltár előtt?
Figyelt kérdés
Ha igen, kivel történt?
Miért?
És hogyan történt ez az egész?
2020. nov. 27. 13:27
2/21 anonim válasza:
Lehet, hogy régen, amikor a vagyonért a szülők választottak párt a gyereküknek ilyen előfordulhatott, de már az utóbbi 50-80 évben biztos nem.
Senkit nem kényszerítenek házasságkötésre, szabad akaratából hozza meg a döntést, akkor meg miért mondana nemet? Ha valaki meggondolja magát - mert ilyen létezhet - akkor leginkább lefújják az esküvőt.
3/21 anonim válasza:
Persze, sok ilyen mese kering az interneten.
5/21 anonim válasza:
Igen, egy ismerősöm poénból nemet mondott (azt hitte, humoros lesz) de utána már nem tudta kimagyarázni, hogy csak viccelődött.🤦
6/21 anonim válasza:
Egyházi gimibe jártunk, megkérdeztük az atyát, hogy látott-e ilyet, de soha nem is hallott hasonlóról.
7/21 anonim válasza:
Én sose tudnám elképzelni, hogy oltár előtt nemet mondok, mivel nem megyek el addig ha bizonytalan vagyok bármiben is.
8/21 Bellatrix:3 válasza:
Van ismerősöm akit így dobtak ki, hogy a templomba közölték a nővel, hogy mégsem lesz belőle semmi. Úgyhogy van ilyen csak titka.
10/21 anonim válasza:
Igaz nem az oltár előtt de nem mentem el a szertartásra. Helyette túráztam egyet a Mátrában. Az esküvő déli tizenkettőkor lett volna, addig felértem a Kékesre és elöntött a szabadság érzése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!