Nem értem miért nem akarja kísérni a bátyját az oltár elé? Olyan szép lenne
Mi úgy vagyunk ,hogy két sógornő adott. páromnak is és nekem is húgom van. Úgy gondoltam,hogy az esküvön páromat kisérhetné a húga.. de neki fontosabb az,ohgy a barátjával menjen, legyen, villogjon kosozrús lányként. Engem unokabátyám kisér majd. Úgy volt,hogy húgom simak kosozrúslány lesz és kiséri a barátja. De mivel sogornőm így nyilatkozott az én hugom kiséri a völegényt első koszorús lányként.
Nekünk tök furin jön ki az egséz. Húgom örömmel lemondana erről a szerperől.
Én nme értem miért nem lehet kibirni azt a pár órát a testvéremmel? Ennyire uálja vgay mi, Közben meg panaszkodik a süzleikre 8 mivel azok csak együtt élnek egy fedél alatt, nem váltak el a gyerkek iatt) Szóval panaszkodik,hogy a szülők miatt rossz a kapcsolata a bátyával. De az a gesztus, ohgy a nagy napon ő kiséri nem egy lépés lehetbne a bátyám felé?
Bocsi hak usza.
24/L
Nem értem a problémád.
A fogalmazásmódod sem világos, a félregépelt szava még csak bonyolítják, nem teljesen tiszta, hogy ki kinek a kije, és mi köze van ehhez az el nem vált szülőknek, és miért te akarod megmondani, hogy ki kísérje a párod az oltárhoz.
Mellesleg feltételezem a szóban forgó hugicák még eléggé gyerekek...
és hogy érted az oltárhoz kísérést?
az a tanú/násznagy dolga...
téged meg édesapád vagy a tanúd/násznagyod kellene, hogy az oltárhoz kísérjen
Párom húga a felkérésre,hogy ő kísérje a párom nemet mondott mondván ő a barátját akarja kísérni koszorúslányként az esküvőn. Ö lett volna az első koszorús lány.
Így az első koszorúslány az én húgom lesz, akinek szintén meg van hívva a batárja.
Engem unokabátyám kísér. Kvázi az én családom kísér mindkettőnket....
bocsi az elütésékért csak nagyon ideges lettem ettől. Én anno baromira örültem volna egy ilyen felkérésnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!