Nem értem miért nem akarja kísérni a bátyját az oltár elé? Olyan szép lenne
Mi úgy vagyunk ,hogy két sógornő adott. páromnak is és nekem is húgom van. Úgy gondoltam,hogy az esküvön páromat kisérhetné a húga.. de neki fontosabb az,ohgy a barátjával menjen, legyen, villogjon kosozrús lányként. Engem unokabátyám kisér majd. Úgy volt,hogy húgom simak kosozrúslány lesz és kiséri a barátja. De mivel sogornőm így nyilatkozott az én hugom kiséri a völegényt első koszorús lányként.
Nekünk tök furin jön ki az egséz. Húgom örömmel lemondana erről a szerperől.
Én nme értem miért nem lehet kibirni azt a pár órát a testvéremmel? Ennyire uálja vgay mi, Közben meg panaszkodik a süzleikre 8 mivel azok csak együtt élnek egy fedél alatt, nem váltak el a gyerkek iatt) Szóval panaszkodik,hogy a szülők miatt rossz a kapcsolata a bátyával. De az a gesztus, ohgy a nagy napon ő kiséri nem egy lépés lehetbne a bátyám felé?
Bocsi hak usza.
24/L
miért kell így letámadni a kérdezőt? nem akar ő senkit semmire kényszeríteni, nem akar senkin uralkodni, egyszerűen csak furcsának tartja a lány válaszát, és megkérdezte, hogy szerintünk is furcsa-e.
ja, és igen, engem is meglepne. ennyi.
Hát kérdező, nem tudom, hogy gáz-e a párod húga, de mit gondolsz, az nem gáz, hogy elvárnád, hogy úgy cselekedjen, ahogy neked tetszik ? Én speciel ezen akadtam fenn. Önálló ember, önálló akarattal.
"Ez a te esküvőd." És akkor mi van ?
"Már bocsi de ez a mi esküvőnk.. és így gondoltuk párommal. ..Ez azért szerintem gáz.."
1. Ezt amúgy legalább ennyire őszintén a leányzónak is a képébe toltad vagy csak a háta mögött puffogsz magadban ?
2. Már bocsi, de ki a halál vagy te, hogy irányíts valakit ?
Akkor még annyit: a sógornőm amikor elmondtuk esküvő lesz.
sógornőm első válasza az volt a hírre,hogy akkor az ő eljegyzésüket is aznap tarják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!